popof12 0 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 via paysafe mate they enable paysafe only for greece :D tell me ur facebook to add u and tell me how plz Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Firestarter 0 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 tell me ur facebook to add u and tell me how plz ingame you will can make donations i am just waiting to begin the server inorder to check how to do that!!to your master account in home page you will add funds and buy avers and when server open you can buy things with avers ingame!! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
popof12 0 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 ingame you will can make donations i am just waiting to begin the server inorder to check how to do that!! i play on x50 and i cant domate thats why i am telling u Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
shadowseeker 0 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 Ceejay i am 16 Name: Shiro class Shillien Templar and Evas Templar been playing for 8 years and play 5+ hours Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
popof12 0 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 vogiatzis an kseries pws kanoume doanate pes m re aderfe! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaloyan 11 Опубликовано: 8 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 8 октября 2015 Your name and how old are you; My name is Koki and Im 24 years old. Possible name of your character and class; char name: Dope I will play as Soultaker. How long you play in Lineage II and how much time you can be online; Im playing since Roxy, Revolution C1, Offi C4. Im working and I will be able to play mostly in the night for 4>5 hours per working day in the weekend all day long. Regards, Koki. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apq 0 Опубликовано: 11 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 11 октября 2015 1.hello my name is Viktor 22 years old 2.Apq 3.Adventure 4.since intrelude 5.6 hours + 6. 7. 8. 9. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
danisor 0 Опубликовано: 16 октября 2015 Рассказать Опубликовано: 16 октября 2015 wellcome and have fun, do you guys need a spectral master? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.