dausens 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i think here is lot of guys who farm aden and buy averias in game like me to buy premium time so we want ask what u will do for our lost in game premium time? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Betty 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i think here is lot of guys who farm aden and buy averias in game like me to buy premium time so we want ask what u will do for our lost in game premium time? Hello. We we'll see, what we can do, but I cant promise you anything I'm sorry Averia.ws's Official Community on Facebook dausens 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dausens 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 Hello. We we'll see, what we can do, but I cant promise you anything I'm sorry atleast u respond thats a good start :) hope server will be on soon :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Betty 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 atleast u respond thats a good start :) hope server will be on soon :) We trying to do all possible Averia.ws's Official Community on Facebook Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Samael85 20 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i think here is lot of guys who farm aden and buy averias in game like me to buy premium time so we want ask what u will do for our lost in game premium time? 30 deys 380 Aver - you lost max 12 h you premium status losst 12 aver - 20 kk - its not x1 You should be happy that you can play for free Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dausens 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i pley solo so for me its important especialy when all pk u.. when u try to farm.. so .. solo its not eazy and its first time when i pley h5 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iBestiX 2 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i pley solo so for me its important especialy when all pk u.. when u try to farm.. so .. solo its not eazy and its first time when i pley h5 QQ MORE PLS Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dausens 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 QQ MORE PLS if u dont have what to sey dont write at all ok? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
EncubeYO 4 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 they should give to all current premium users like 20 Avers:) dausens 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iBestiX 2 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 if u dont have what to sey dont write at all ok? You just cry there abotu nothing rly.. It`s normal maintrence like on retail, so stop cry there pls :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Synecko 1 Опубликовано: 29 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 29 апреля 2016 i had about 26 mobs today in catacombs (while server was on for about 10 mins) so if you dont give me my mobs back ill put you in Genevas court :D Samael85 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.