MARTZEASD 1 Опубликовано: 6 июля 2016 Рассказать Опубликовано: 6 июля 2016 Hello guys , I am looking for international CP PT - ENG / RUS / CZE / SK / PL whatever I am playing L2 for 8 years Activity : 10,12,16,24 hours per day so I am searching for active CP I can play everything but prefer DD Most played : BP , Duelist , Tyrant , Soulhound / judi , Dagger ( best class for me ) , OL but I can play everything SWS , BD , Trick , Sorc whatever :) What I need is active constant party thats all .. If we play like party I can play really whatever For more info : SKYPE : martzeasd or pm me here or sent me TS(teamspeak3) adress Betty 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MARTZEASD 1 Опубликовано: 6 июля 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 6 июля 2016 UP really need CP +++ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.