sergek 0 Опубликовано: 14 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 14 апреля 2016 1 [*]Полный план на проекте http://l2e-global.com/: [*]Зарегистрироваться Your signature has been modifed, please read the rules Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
sewa1 1 Опубликовано: 14 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 14 апреля 2016 Nazdáár :) Koukám a hledám server, až jsem našel tento. Myslím, že spousta lidí mě zná z minulých serveru :D... Rád si tady s váma zahraju, hru dokážu hrotit, nadávat taky umím :D ale forFun prostě vše :) Časová flexibilita ? Dělám na na směny, ale jak jsem doma a je čas, tak proč si nezahrát, víkendy free. Char stále nevím, jestli něco do Cp, není problém, dost přemýslím že pojedu aktiv EE. Ts pouzívám . Tedka někdo někde hrajete a jste na Ts ? Doma se nudím, tak bych si celkem zahrál :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lacroix88 1 Опубликовано: 14 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 14 апреля 2016 sa2sa zoberem Kludne to EE ak mas o mna zaujem napis daj ts ..ak nie pojdem s inymi.dik Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lacroix88 1 Опубликовано: 15 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2016 takze chalani kto chce Aktiv EE/SE tak sup sup Piste Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
quentin 1 Опубликовано: 15 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2016 Tak zítra to vypukne. Kdo bude chtít, PM ve hře nick Quinn (main), Scarlite, Quentin. Možná založím klan, čistě za účelem dát dohromady CZ/SK komunitu lidí. Jedu SpS, EE, craft. Mám práci, zájmy a přítelkyni.. a podle toho bude vypadat moje hrací doba :-D proto nikomu nechci slibovat chary do CP nebo konkrétní herní čas. Pokud je na tom někdo podobně a chce si zahrát for fun, tak se ozvěte. Tím nechci odradit lidi, co to mají v plánu hrotit. Ze začátku se muže hodit jakokoliv společná výpomoc. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lightkeeper 3 Опубликовано: 15 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2016 Pojedu casual solo EE (já vím že to je masochismus na low rate Interludku ale co už :D), takže pokud máte nějaký tip na international clan tak sem s ním :p "Whether you think you can or you cannot, you're right" Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
sa2sa 6 Опубликовано: 15 апреля 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2016 Ja se ozvu minimalne pro zacatek klan nebude spatnej Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lacroix88 1 Опубликовано: 15 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2016 kamo idem s tebou mam to tak isto ako ty...aky char potrebujes? nemozes ist to EE alebo SE aktiv ??? a potiahni skor bd namiesto toho :D Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lubosek 1 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Tak zítra to vypukne. Kdo bude chtít, PM ve hře nick Quinn (main), Scarlite, Quentin. Možná založím klan, čistě za účelem dát dohromady CZ/SK komunitu lidí. Jedu SpS, EE, craft. Mám práci, zájmy a přítelkyni.. a podle toho bude vypadat moje hrací doba :-D proto nikomu nechci slibovat chary do CP nebo konkrétní herní čas. Pokud je na tom někdo podobně a chce si zahrát for fun, tak se ozvěte. Tím nechci odradit lidi, co to mají v plánu hrotit. Ze začátku se muže hodit jakokoliv společná výpomoc. Dobře tak klan nezní tak špatně alespoň nebude nuda. Nějaký TS na pokec třeba hned po startu? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
campush 1 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Čao chlapci, pojedu BD. tak napiště ve hře. Nechci expit sám. :) quentin 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
windry 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Budem sa volat windry ak sa vam sikne Chcem hrat Duelistu viem ho dobre Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
windry 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Ludia môžem poskytnuť Teamspeak . s 60+ slotmy . Idem tam hrat hned ako sa zapne server . Tak dufam že sa zmestim do clanu :D Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
sewa1 1 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Asi nám semka hod IP, bude to lepší :D nebo dáme vsichni na klasiku...s5.nechutny.net:666 ?? :D Budu tam do 18:00 či semka někdo nehodí jiné ts. Sewa Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
windry 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Ten teamspeak kúpim uvidím ako vlastne tu budem hrat . A potom ho postnem do "clanu" ak tam budem Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Blastr 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Čauko všem, tak za chvilku nám to začíná. Jistojistě mě znáte po nickem Blastr, kdy hraji SH nebo BS. V tomto případě opět SH, tak se ozvětě ingame. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.