Blastr 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Čauko všem, tak za chvilku nám to začíná. Jistojistě mě znáte po nickem Blastr, kdy hraji SH nebo BS. V tomto případě opět SH, tak se ozvětě ingame. Každopádně nolife už nejedu mnoho let, neboť real life existuje .. věřte mi :D Takže přes týden od pěti do desíti... víkendy volné. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lightkeeper 3 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Každopádně nolife už nejedu mnoho let, neboť real life existuje .. věřte mi :D Takže přes týden od pěti do desíti... víkendy volné. Vždycky jde vzít pár dní volno, nakoupit pár pizz, Kofolu a chipsy, zabalit se do deky, zatáhnout závěsy, přítelkyni vysvětlit že máš taky "svý dny" a zasmažit jak good old days... Přijde mi že si lidi často odpíraj věci jen proto, že si prostě řeknou že na to jsou moc staří a ani to nezkusí. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy :D Nicméně plně podporuji tvé rozhodnutí, no-life je zdraví škodlivý :p /jo mimochodem podařilo se už někomu připojit? Já furt klikám jak pomatený a pořád jsem zaseklý na loginu... "Whether you think you can or you cannot, you're right" Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Pichkaa 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Rád sa pridám. GS + SE :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
windry 0 Опубликовано: 16 апреля 2016 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2016 Asi robehnem ja SE alebo EE alebo PP Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.