raiva 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 As for me, i cant login to any account even to freshly created. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
projeo1 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I were on server nr 9 when I got disconnected. But I can't login to any of the servers. I get no errors either. I press Enter, click on ok, double click on the server but it won't even load. Any ideas why? SAME PROBLEMM BRO I NEED HELP TOO Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
projeo1 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I HAVE 4 ACCOUNTS 2 MINE 2 MY BROTHERS ALL OF THEM CANT LOG IN TO ANY PROXIE.... JUST GET DISCONECT ALL THE TIME... THIS 1KK% IS NOT MY CLIENT OR ANYTHINK ABOUT PC/INTERNET THIS IS PROBLEM WITH SERVER..... LOSING PPL WITH THESE SH1T Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
raiva 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I think the problem with accs which was registered from Vallhala-site. I tryed to log as clan crafter and it was succesfull. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
zarenius 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I think the problem with accs which was registered from Vallhala-site. I tryed to log as clan crafter and it was succesfull. Nope, i registered both accounts from l2-eglobal.com . http://l2e-global.com/reg from here. Actually i created new acount from that link that i put there and everything was ok wtih new account, i could create a new char, had no problems, but the other 2 isn't working, even though they are created from the same link. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 All of you, give me account name and email to PM, we will check, why they blocked/ astrachan 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
civoss 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 All of you, give me account name and email to PM, we will check, why they blocked/ I have same problem with my 2 acc Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Laszlo 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I also have the same problem with my all accounts. What should i do? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Laszlo 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 GM or Admin please help me!! I cant log in to the game with my all accounts!! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 Guys, we aware of problem. Right now we solve it with several random users, which have problems with connection to EU proxy #8. In nearest time, we will give you an answer about solusion. Thank you, for your pattinet. If it will help - try to use any other proxy (in my case it did help). Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 Guys, the problem was made by our Mistake! What you should do to connect: Chosse proxy #5, instead of proxy #8. And tell me the result, here, in topic. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Widmo 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 Hello, okay at the moment it`s fixed working for me. Cheers. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
zarenius 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 I can log in to the game too. Thanks for fixing it :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 Hello, okay at the moment it`s fixed working for me. Cheers. I can log in to the game too. Thanks for fixing it :) Glad to hear =) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
AguentatePoncha 0 Опубликовано: 12 мая 2016 Рассказать Опубликовано: 12 мая 2016 Demonas check private message/conversation and answer me please. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.