Twilights 0 Опубликовано: 8 августа 2016 Рассказать Опубликовано: 8 августа 2016 As title says: i´m looking for a North American Pack. About me: Age: 25 Language: Spanish/English. English: 7/10 (I can speak and understand properly, but my accent fuck me up sometimes). Experience: 4 Years. Previous servers: Last three rpg servers (x3, x7, 15x). Playtime: - Weekdays: 19:00 till midnight or more (GMT-4). - Weekend: All day if its neccesary. Classes i like to play: SWS/EE (can play any other class if need it, i have experience with all except OL/SLH). What kind of group i like to play: Mostly mages with SLH setup. but i'm fine with melee group as well. TS/VENT: Yes. Skype: rdnhone Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Twilights 0 Опубликовано: 10 августа 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 10 августа 2016 Mail: [email protected] /bump Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Twilights 0 Опубликовано: 11 августа 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 11 августа 2016 Seems like, only russians will play here. I wonder where are the old NA/EU groups :/ /bump Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Twilights 0 Опубликовано: 15 августа 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 15 августа 2016 /bump Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Cruscher 1 Опубликовано: 16 августа 2016 Рассказать Опубликовано: 16 августа 2016 Well,I would like to have you in my CP,but your time zone is a little problem.I have a brazilian guys in CP,but he is able to play accroding to our time zone. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Twilights 0 Опубликовано: 16 августа 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 16 августа 2016 Well,I would like to have you in my CP,but your time zone is a little problem.I have a brazilian guys in CP,but he is able to play accroding to our time zone. Don't tell me about it :( But i still keep the hopes, to bad my cp move to wow :mad: Anyway if you need a driver for the weekends or something just add me or write me to the mail. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tabarnack 4 Опубликовано: 17 августа 2016 Рассказать Опубликовано: 17 августа 2016 Well i dont have nothing to offer to you except my timezone is gmt-6 and i play mostly everynight from 18 to midnight. Plan to play Warlord or Spoiler. if u ever feel alone. Pm me forum. if u wanna set up sumthing. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Stickyd 2 Опубликовано: 17 августа 2016 Рассказать Опубликовано: 17 августа 2016 NA playa right here Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.