BrownSugar 0 Опубликовано: 1 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 1 сентября 2016 Hello,today i tried to log one of my accounts in eglobal site to get it "to the nearest village" coz of a crash in black screen. And then i saw a new window that it never login me in any of my accounts. it says that i used wrong password(weird) and asking for e-mail. when i wrote my e-mail,it says that it isnt singed. so,what can i do to play today my crashed accounts? ... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BrownSugar 0 Опубликовано: 1 сентября 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 1 сентября 2016 to be honest i just logged my acc from another computer and i can use it. but now i just cannot log in by forum. if can i have some informations to how the new login page works please post me. thank you Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 Any admins who can help me ? i finish my master account and my game Accounts on :www.l2e-global.com/cabinet When i open l2 game. i cannot login.. what 2 do ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 Hello,today i tried to log one of my accounts in eglobal site to get it "to the nearest village" coz of a crash in black screen. And then i saw a new window that it never login me in any of my accounts. it says that i used wrong password(weird) and asking for e-mail. when i wrote my e-mail,it says that it isnt singed. so,what can i do to play today my crashed accounts? ... Greetings, please, read this thread: http://l2e-global.com/forum/threads/how-to-use-control-panel.5441/#post-27382 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 to be honest i just logged my acc from another computer and i can use it. but now i just cannot log in by forum. if can i have some informations to how the new login page works please post me. thank you You should create New Master account, and then - add your game account to master account. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 i allrdy did this :S Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 i allrdy did this :S And does it work fine? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Apache Ant 2629 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 [ATTACH=full]390[/ATTACH] So you already bined it. If not, please, give me more information about your acc to PM. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 still cannot login, in the game? : Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DaBezt 15 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 still cannot login, in the game? :[ATTACH=full]391[/ATTACH] Dude BETA is not opened yet... Lauge 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 when does it open in my time then ? my clock says 19:00 atm Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DaBezt 15 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 when does it open in my time then ? my clock says 19:00 atm In 2-3min i guess Lauge 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lauge 0 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 In 2-3min i guess can u tell me when u can login ? if i still got problems :) thanks buddy Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DaBezt 15 Опубликовано: 3 сентября 2016 Рассказать Опубликовано: 3 сентября 2016 can u tell me when u can login ? if i still got problems :) thanks buddy Right now :) Enjoy :) Lauge 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.