Kaafrea 0 Опубликовано: 12 октября 2016 Рассказать Опубликовано: 12 октября 2016 Witam Serdecznie! :) Jesteśmy zgraną grupą ludzi grających ze sobą od 10 lat (serwery gdzie graliśmy ZEUS C4,ROXY1,ROXY2,FRINTEZZA,DEX,RPG,DN - nasz klan wcześniej nazywał się Szwadron - 3Kings ostatnio od 4 lat MostHated) Szukamy polskiego klanu który przyjmie do siebie starych doświadczonych graczy. (średnia wieku 30+) Jest Nas 10 osób Nasze party to: Zerk BP EE WC BD SWS AW SK SLH + OL/ZERK/WC/WL - zależy co potrzeba Mamy wszyscy sprzęt A + top na wilkach + w tym tygodniu kończymy bronie S, w tym momencie tylko BP i EE mają nobla. Gramy w tygodniu miedzy 15-24 oraz w weekendy kto ile może. Pozdrawiam KaaF Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TroubleMaker1 1 Опубликовано: 12 октября 2016 Рассказать Опубликовано: 12 октября 2016 Jedyny Polski klan na serwie to PurpleHandGang więc raczej dużego wyboru nie macie :) pozdrawiam Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaafrea 0 Опубликовано: 12 октября 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 12 октября 2016 Niestety purple Nas nie chce bo gramy razem a to wbrew zasadom klanu Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Zarzadca 0 Опубликовано: 13 октября 2016 Рассказать Опубликовано: 13 октября 2016 Witam, zaczynam tu grać na razie niczym się nie mogę pochwalić, czy myśleliście o stworzeniu od podstaw własnej gildii? Widzialem wierszyki tych z purple hand i nie chce mi się wierzyć ze oni naprawdę są 18+, mógł bym grać od 18-22 w tygodniu a w weekendy zwykle cały dzień(chyba ze odsypiam po spotkaniu ze znajomymi,) teraz mam spoilera i kowala z reckami na mats i shooty do lvl 4. Mam nadzieję się rozwijać ale samemu to nudno. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaafrea 0 Опубликовано: 13 октября 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 13 октября 2016 :) boje się że skończy się jak na poprzednim serwie gdzie zrobiło się Nas 60+ :D i biliśmy większość epików. U nas jest o tyle problem, że nikt nie ma czasu aby podjąć się bycia CL-em :) Każdy z Nas ma dostęp do cwh i crafta - składamy sprzęt razem zaczynając od najważniejszych kończąc na mniej ważnych. Dziś wrócę do domu z roboty to porozmawiam z chłopakami. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaafrea 0 Опубликовано: 14 октября 2016 Автор Рассказать Опубликовано: 14 октября 2016 Bump Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.