jeydjulie 0 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 Do you need to the manual quest when doing class transfer or there is a quick way? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
jeydjulie 0 Опубликовано: 4 августа 2018 Автор Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 I'm doing the manual quest for level 20 class transfer for elven wizard however the quest disappeared. Any support that can help me? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LEX1 87 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 I'm doing the manual quest for level 20 class transfer for elven wizard however the quest disappeared. Any support that can help me? Hello Please specify - what is "class transfer"? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
jeydjulie 0 Опубликовано: 4 августа 2018 Автор Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 Sorry I already found the NPC who will change my "Profession". Thanks for the reply Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
WareFk 1 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 bro dont make quests... dont be noob just make 2 chars and lvl them or make spoiler crafter to get some extra money and pay for it, its much easier and faster Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LEX1 87 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 Sorry I already found the NPC who will change my "Profession". Thanks for the reply Glad to hear it. Just Pm me if you have other questions Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения