isaiahbone 5 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 Are there any? Do you recruit solo players? Pm me or tell me ingame nickname Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
WareFk 1 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 bro join discord we look for players to make cp Discord - Free voice and text chat for gamers Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Coide 5 Опубликовано: 4 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 on forum you will not find much activity but ingame there are several Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
isaiahbone 5 Опубликовано: 4 августа 2018 Автор Рассказать Опубликовано: 4 августа 2018 Im trying to search ingame since yesterday, no replies so far? Can you give me names or something Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Aidem 1 Опубликовано: 5 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 5 августа 2018 I'm looking too, ingame name Aidem Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Akdement 0 Опубликовано: 7 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 7 августа 2018 My Wife and I just came over from official server, I really like the old school feel. We are looking for English speaking clan as well, we are from Alaska so time differance has been a issue. PM me: Deshka or Jaxx I'll be on one of those. Or just write back on forum and I'll PM you.. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Papanda 2430 Опубликовано: 8 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 8 августа 2018 Hello guys, I know a lot of big and small international clans, but mostly they just login to play instead of looking into the forum. I will try to contart them so they will take a closer look here. But also I would recommend to use a Global Chat (by symbol >) ingame to speedup this process ;) PS: @Akdement, welcome to our friends from Alaska ;) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Hugebucks 0 Опубликовано: 15 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 15 августа 2018 My Wife and I just came over from official server, I really like the old school feel. We are looking for English speaking clan as well, we are from Alaska so time differance has been a issue. PM me: Deshka or Jaxx I'll be on one of those. Or just write back on forum and I'll PM you.. Have you find a clan yet? I'm looking same thing as you Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Hugebucks 0 Опубликовано: 15 августа 2018 Рассказать Опубликовано: 15 августа 2018 Hello guys, I know a lot of big and small international clans, but mostly they just login to play instead of looking into the forum. I will try to contart them so they will take a closer look here. But also I would recommend to use a Global Chat (by symbol >) ingame to speedup this process ;) PS: @Akdement, welcome to our friends from Alaska ;) Have we found any English clANS thast use talk program? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.