Перейти к публикации
trentd

cant get the beta to work, help please

Рекомендованные сообщения

I have downloaded the interlude final patch multiple times and when i go to open the game with the game launcher it just makes me reupdate the game and starts a 22.2gb update that i already have the files too... anyone know what is going on or what else i can do my friend downloaded it no problem and he is even confused, i even open up team viewer and let him do exactly what he did but it doesnt work for me.. its stuck in a loop of making me redownload the update over and over and over again for some reason... HELPPPPPP!!!!! i want to play beta so i can get the rewards/test some things. Thanks in advance!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...