Souldanc3r 0 Опубликовано: 15 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2019 Hi i am trying to create an account for the game and it keeps saying "master account must be 5-14 characters and it wont let me create anything i try, any solutions about this? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SLKware 1 Опубликовано: 15 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 15 апреля 2019 Hi i am trying to create an account for the game and it keeps saying "master account must be 5-14 characters and it wont let me create anything i try, any solutions about this? Hello, Try to delete cache and navigation history on your web browser and try again. i just try by myself to create a new account, and it was fine for me. Check all imputs, check that you are not using any special character and check how many letters+numbers are composing your master account name. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.