zisis my real name 0 Опубликовано: 21 ноября 2021 Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 sry bad my eng no good . hello look gm me xp cata me and my wolf my wolf full food . my ssc finish and me making soe . this soe port me oren. but heive low prices ssc and me teleport heive again my wolf no coming for this 2 teleport me make unsumon my wolf and i say i summon again my wolf i go to sumon my wolf and me see my invetory i dont have collar wolf . wtf ? lost wolf and i dont know how and why . plz u can help me gm admin. and my wolf no death full food i dont know why no coming back my wolf for towns and this losr for unsummon. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
lrd 494 Опубликовано: 21 ноября 2021 Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 Hello. Please, contact support team – http://l2e-global.com/panel/support/ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
zisis my real name 0 Опубликовано: 21 ноября 2021 Автор Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 yes and ? 11/21/2021 в 5:34 PM, Lorade сказал: Hello. Please, contact support team – http://l2e-global.com/panel/support/ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
lrd 494 Опубликовано: 21 ноября 2021 Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 21.11.2021 в 18:40, zisis my real name сказал: yes and ? They will help you. Just provide them info they will ask from you. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
zisis my real name 0 Опубликовано: 21 ноября 2021 Автор Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 ok me write my problem now i think to see for little hours i dont know :(( ok tnx for all . where admin say for my problem mail or panel ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
lrd 494 Опубликовано: 21 ноября 2021 Рассказать Опубликовано: 21 ноября 2021 21.11.2021 в 18:54, zisis my real name сказал: ok tnx for all . where admin say for my problem mail or panel ? In your panel Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.