Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

sry bad my eng no good .  hello  look gm   me xp cata  me and my wolf  my wolf full food .

my ssc finish and me making soe .  this soe port me oren. but heive low prices ssc  and me teleport heive again 

my wolf no coming for this 2 teleport me make unsumon my wolf  and i say i summon again my wolf

i go to sumon my wolf and me see my invetory i dont have collar wolf .  wtf ? lost wolf 

and i dont know how and why . plz u can help me gm admin.  and my wolf no death  full food i dont know

why no coming back my wolf for towns and this losr for unsummon.

ok me write my problem now i think to see for little hours i dont know  :((

ok tnx for all . where  admin say for my problem   mail or panel ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...