Amerikanec 456 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:17, Ga0 сказал: 1 - Це було рік назад. І це довело, що там конструктиву не буде. 2 - Якщо навіть вважати, що відповідь була отримана не від адміну чата-флуділки в ТГ, а від адміністрації сервера, то "ноющие ножи заебали" і бан після такої відповіді - це треба вважати нормальною відповіддю? Повторюся, це було не на ниття а-ля "АЛО САФЕРА ПАЧІМУ Я БЬЮ ЧЕТИРЄСТА В КАРМІАН", а наконструктивну критику, зі статистикою і варіантами вирішення (що, по суті, є роботою команди проекту). Так, було обурення, але ніякого переходу на особистості не було (чого не скажеш про "ноющие ножи заебали") і конструктив явно переважав. Всё хуйня го сделаем пару турунтиров пару свсов и пару фсов на этот Олимп чисто чтобы порофлить Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ga0 148 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 Пропоную зробити кнопку, щоб після збиття таргету флешкою, в тебе з"являлася кнопка, на яку тикаєш і повертаєш собі попередній свій таргет. Як вам таке? @Eiacane @fabuLous @BlackShadow @ShiKiba @xWillison Ну а чому ні? Так комфортніше буде, і, я впевненний, більшість людей це підтримає і буде багато "дякую, нарешті" і тд. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Amerikanec 456 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:18, BlackShadow сказал: МИРАЖ НА 72 ИМБА КТО ВАСЧЕ К ТАКОМУ ДОДУМАЛСЯ (c) Циркин Циркин это который в гатс по 1200 с плевка закыдывает ренджового?🤣 не имба Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Amerikanec 456 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:21, Ga0 сказал: Пропоную зробити кнопку, щоб після збиття таргету флешкою, в тебе з"являлася кнопка, на яку тикаєш і повертаєш собі попередній свій таргет. Як вам таке? @Eiacane @fabuLous @BlackShadow @ShiKiba @xWillison Ну а чому ні? Так комфортніше буде, і, я впевненний, більшість людей це підтримає і буде багато "дякую, нарешті" і тд. Чтобы ещё флешка не сбивала скиллы давайте чтобы удобнее было Ga0 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ga0 148 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:20, xWillison сказал: Всё хуйня го сделаем пару турунтиров пару свсов и пару фсов на этот Олимп чисто чтобы порофлить 4 профи 90%+ вінрейт. Нож 200-300 птс макс = імба. Реально для рофлу я готовий на таке))) 2 тіри, 2 фс, 2 свс і вперед. І тройки їбунькати теж. Amerikanec 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dimmar 13 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 20.11.2022 в 00:21, Ga0 сказал: Пропоную зробити кнопку, щоб після збиття таргету флешкою, в тебе з"являлася кнопка, на яку тикаєш і повертаєш собі попередній свій таргет. Як вам таке? @Eiacane @fabuLous @BlackShadow @ShiKiba @xWillison Ну а чому ні? Так комфортніше буде, і, я впевненний, більшість людей це підтримає і буде багато "дякую, нарешті" і тд. Так є в клієнті кнопка попередній таргет Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Amerikanec 456 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:22, Ga0 сказал: 4 профи 90%+ вінрейт. Нож 200-300 птс макс = імба. Реально для рофлу я готовий на таке))) 2 тіри, 2 фс, 2 свс і вперед. І тройки їбунькати теж. Ещё 2 Да чтобы закопать Олимп 🤣 Ga0 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dremora 764 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 НечтоХрустящее и Xenocidez 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 698 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 20.11.2022 в 01:17, Ga0 сказав: 1 - Це було рік назад. І це довело, що там конструктиву не буде. 2 - Якщо навіть вважати, що відповідь була отримана не від адміну чата-флуділки в ТГ, а від адміністрації сервера, то "ноющие ножи заебали" і бан після такої відповіді - це треба вважати нормальною відповіддю? Повторюся, це було не на ниття а-ля "АЛО САФЕРА ПАЧІМУ Я БЬЮ ЧЕТИРЄСТА В КАРМІАН", а наконструктивну критику, зі статистикою і варіантами вирішення (що, по суті, є роботою команди проекту). Так, було обурення, але ніякого переходу на особистості не було (чого не скажеш про "ноющие ножи заебали") і конструктив явно переважав. Кожен завжди буде топити за свій клас, поки не отримає ультра-комфортного вбивцю. Кожна гра має свої переваги і недоліки. Так життя влаштоване, навіть прекрасна БМВ має свої вади. Порівнювати аудиторію устриці з типажом "середнього" гравця МВ - ну ти сам розумієш. Ножі отримали достойний буст у цьому сезоні. Про арени - я давав відповідь вже тричі. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кнопка остаётся с нами. Понаблюдаем за результатом. И мой любимый аргумент - хватит тут это, на бумаге воевать. Те кто захочет взять Вас в таргет, возьмёт и без кнопки. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Amerikanec 456 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:43, Eiacane сказал: Кожен завжди буде топити за свій клас, поки не отримає ультра-комфортного вбивцю. Кожна гра має свої переваги і недоліки. Так життя влаштоване, навіть прекрасна БМВ має свої вади. Порівнювати аудиторію устриці з типажом "середнього" гравця МВ - ну ти сам розумієш. Ножі отримали достойний буст у цьому сезоні. Про арени - я давав відповідь вже тричі. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кнопка остаётся с нами. Понаблюдаем за результатом. И мой любимый аргумент - хватит тут это, на бумаге воевать. Те кто захочет взять Вас в таргет, возьмёт и без кнопки. Те кто хочет взять вас в таргет возьмёт даже когда вы в хайде Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ga0 148 Опубликовано: 19 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2022 19.11.2022 в 18:43, Eiacane сказал: Кожен завжди буде топити за свій клас, поки не отримає ультра-комфортного вбивцю. Кожна гра має свої переваги і недоліки. Так життя влаштоване, навіть прекрасна БМВ має свої вади. Порівнювати аудиторію устриці з типажом "середнього" гравця МВ - ну ти сам розумієш. Ножі отримали достойний буст у цьому сезоні. Про арени - я давав відповідь вже тричі. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кнопка остаётся с нами. Понаблюдаем за результатом. И мой любимый аргумент - хватит тут это, на бумаге воевать. Те кто захочет взять Вас в таргет, возьмёт и без кнопки. До чого тут взагалі "топити за свій клас"? Цикл некст таргету впливає не тільки на ножів, а і на ТК з ШК, на магів - на усіх, хто збиває таргет. Аналогічно з гаргуліями - це ломає баланс олімпу в цілому, для усіх. Не лише для "ноющих ножей". Була 1 кайт арена, 1 пряма і 2 арени 50-50. При цьому, привевши приблизно 0 аргументів, прибирається кайт арена. Окрім цього, тепер 50% ти отримуєш пряму арену. Я намагаюся зрозуміти вчинки і аргументацію команди, оскільки такі рішення викликають лише обурення і створюють більше питань, ніж відповідей. Що до устриці - ок, що є найкращою платформою для оцінення настроїв і "збору думок"? Для мене це зараз знайомі, котрі грають/грали і показували хороший результат в різних сферах гри, мій особистий досвід і форум. Якщо є якісь кращі ресурси для збору думок і вражень - буду радий про них дізнатися. Ножі отримали хороший буст для поля, погоджуся. Олімп як був 200-300 птс кап, так ним і лишився, оскільки твої антикласси так і лишилися імбою, а інші класи так в опен і не підуть. Так, це все на папері, і подивимося як воно буде на лайві - тут ви праві. Ну а тут зовсім так собі аргумент: "Те кто захочет взять Вас в таргет, возьмёт и без кнопки.". Повторю приклад з сохармом - коли є клікер, вдарити у спину його майже не реально. Коли клікер вимкнутий, то шанси з 40-60, перетвоюються приблизно у 80-20. А що казати про кількість боїв і пвп, виграних, бо чувачок ловив рак мізків, коли йому збивали таргет і брав тебе у таргет через 2 секунди... Тепер у них є цикломакрос або кнопочка на екрані і вони, завдяки таким приколам, одразу стають мастерами контролю спини і таргету, тримаючи в одній руці балтику 9, а другою тикаючи мишкою скіли на панелі без чат ентер. BlackShadow 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Wave 22 Опубликовано: 20 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 20 ноября 2022 19.11.2022 в 19:24, MrHARDYHARD сказал: бля, да ебанный в рот, КОНТРЛ+Т > Игроки ну зачем ты подсказываешь успокоительные Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ga0 148 Опубликовано: 20 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 20 ноября 2022 19.11.2022 в 20:24, LovelyCats сказал: Сделайте кто нибудь голосование: "убрать кнопку автоассист"? 1) да 2) нет Більше лякає зациклений некст таргет :/ кнопку хоча б тикати треба, а некст таргет зациклив собі і все... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Geoteral 1008 Опубликовано: 20 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 20 ноября 2022 Из темы понял, что те, кто не "жалуются" на форуме, автоматически согласны со всеми изменениями мой ютуб канал с роликами по игре lineage dva Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
НечтоХрустящее 1439 Опубликовано: 20 ноября 2022 Рассказать Опубликовано: 20 ноября 2022 20.11.2022 в 05:03, Geoteral сказал: Из темы понял, что те, кто не "жалуются" на форуме, автоматически согласны со всеми изменениями молчание - знак согласия Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.