Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

20.11.2022 в 20:05, Eiacane сказал:

Ви рахуєте рандом з 10 польотів у грі Лінейдж 2.

Да і якось відношення 10 до 3 до 5 = це не 50 25 25.

Рандом така штука - як і у заточках, може скілл на 27-28 при шансі 5% зайти підряд. А може і на 90% три рази підряд згоріти. 

З яких 10 польотів?

Я моніторив арени, котрі випадали мені впродовж +- 30-40 боїв і записував. Увесь час співвідношення 2 до 1 до 1 +- зберігалося. Звісно ці цифри колихалися, але всеодно зберігалися у межах саме приблизно 50%-25%-25%, що підтверджує теорію про заміну гаргулій у пулі з 4х арен опеном.

Окрім цього, достатньо подивитися на арени по номерам. 1 і 2 це опен, 3 це стовби, 4 фонтан. 5 і 6 опен, 7 стовби, 8 фонтан. І цей цикл повторюється.

Я розумію, що зараз у часовому поясі серверу глибока ніч, люди можуть бути втомленні, і треба ставити під сумнів статистику і тд тп, але, якщо подивитесь глибше, замість того, щоб придиратися до чисел (коттрі всеодно доводять теорію), достатньо просто подивитися які арени по номерам.  Якщо взяти будь які 4 послідовні арени (по нумерації), ти отримаєш 2 опени, 1 фонтан, 1 стовби. 50% опен, 25% стовби, 25% фонтан.

21.11.2022 в 05:09, Ga0 сказал:

З яких 10 польотів?

Я моніторив арени, котрі випадали мені впродовж +- 30-40 боїв і записував. Увесь час співвідношення 2 до 1 до 1 +- зберігалося. Звісно ці цифри колихалися, але всеодно зберігалися у межах саме приблизно 50%-25%-25%, що підтверджує теорію про заміну гаргулій у пулі з 4х арен опеном.

Окрім цього, достатньо подивитися на арени по номерам. 1 і 2 це опен, 3 це стовби, 4 фонтан. 5 і 6 опен, 7 стовби, 8 фонтан. І цей цикл повторюється.

Я розумію, що зараз у часовому поясі серверу глибока ніч, люди можуть бути втомленні, і треба ставити під сумнів статистику і тд тп, але, якщо подивитесь глибше, замість того, щоб придиратися до чисел (коттрі всеодно доводять теорію), достатньо просто подивитися які арени по номерам.  Якщо взяти будь які 4 послідовні арени (по нумерації), ти отримаєш 2 опени, 1 фонтан, 1 стовби. 50% опен, 25% стовби, 25% фонтан.

Мб просто тебе так попадает?Я хожу к примеру первый залет почти всегда зеленка,следующие когда как то 3 раза столбы и 2 фонтана.Короче общую статистику тут не сделаешь в любом случае.Если бы действительно была общая статистика что у всех 50% гринка,а остальные меньше попадают,то оно было бы я думаю у всех,потому что это алгоритм был бы такой.А так хз,у меня гринка не чаще выпадает чем остальные.

20.11.2022 в 21:37, iTampaBay сказал:

Мб просто тебе так попадает?Я хожу к примеру первый залет почти всегда зеленка,следующие когда как то 3 раза столбы и 2 фонтана.Короче общую статистику тут не сделаешь в любом случае.Если бы действительно была общая статистика что у всех 50% гринка,а остальные меньше попадают,то оно было бы я думаю у всех,потому что это алгоритм был бы такой.А так хз,у меня гринка не чаще выпадает чем остальные.

Порахуй.

"Відчувається" і статистика - трохи різні речі. Ще раз можна перечитати про самі арени 1-4 і тд. Будь які 4 послідовні арени, це 2 опен, фонтан, стовпи.

21.11.2022 в 05:53, Ga0 сказал:

Порахуй.

"Відчувається" і статистика - трохи різні речі. Ще раз можна перечитати про самі арени 1-4 і тд. Будь які 4 послідовні арени, це 2 опен, фонтан, стовпи.

Я конечно в олимпе и всех фичах нуб...Но как вообще идет подбор арены?По логике я думаю так:

Количество боев на аренах

рега 1 игрока и ожидание оппонента

Так вот не идет ли калибровка с регой у игрока 1 уже с учетом арены,при чем в расчет берется количество занятых арен и может даже исходя из его калибровки арен?

А игрок 2 идет как оппонент без учетов?

Мб конечно куйня все это,но как по мне это логичная калибровка.

21.11.2022 в 03:01, iTampaBay сказал:

Я конечно в олимпе и всех фичах нуб...Но как вообще идет подбор арены?По логике я думаю так:

Количество боев на аренах

рега 1 игрока и ожидание оппонента

Так вот не идет ли калибровка с регой у игрока 1 уже с учетом арены,при чем в расчет берется количество занятых арен и может даже исходя из его калибровки арен?

А игрок 2 идет как оппонент без учетов?

Мб конечно куйня все это,но как по мне это логичная калибровка.

Смотри, предположим есть 100 арен

из-за того что цикличная последовательность арен 
1-опен
2-опен
3-столбы
4-фонтан
Это циклично, до бесконечности
Соответственно к этому на 100 арен, 50 будет открытых, 25 столбов и 25 фонтанов

21.11.2022 в 02:30, Eiacane сказал:

Вы конечно можете плодить темы. Но результат в этом вопросе на данный момент будет тот же. 
Гаргулий сейчас не вернем. Новая арена сейчас не готова. 

Шансы на оупен арену 50? Это личный опыт или как Вы посчитали?

На фиг гаргулий! Ждёмс новую арену не лагучую, без рассинхронов и швыряний персонажа)

21.11.2022 в 08:29, Erlyn сказал:

На фиг гаргулий! Ждёмс новую арену не лагучую, без рассинхронов и швыряний персонажа)

ну или просто в 3 арены играть, с 50% на опен

21.11.2022 в 11:34, BlackShadow сказал:

ну или просто в 3 арены играть, с 50% на опен

Лично мне нравится открытая арена, как в лохматом каком-то там году. Что бы без вот этой всей беготни и 5ти минутных боёв.

21.11.2022 в 08:37, Erlyn сказал:

Лично мне нравится открытая арена, как в лохматом каком-то там году. Что бы без вот этой всей беготни и 5ти минутных боёв.

ты танк? может дестр?

21.11.2022 в 11:39, BlackShadow сказал:

ты танк? может дестр?

Шила :blobDance:

21.11.2022 в 11:44, BlackShadow сказал:

НИАЖИДАНА

PersikBread

21.11.2022 в 11:29, Erlyn сказал:

Не,гули хорошая арена.Типа их же сделали для того что бы у проф был шанс на победу.Условно хилеры,оверы себя на ней чувствуют крайне хреново,потому как буст там не имеет ровно никакого значения.

@Ga0 Ще раз, як Ви рахуєте відсоток польотів на ту чи іншу арену.
Згідно теорії вірогідності, при шансі 50% - одна й та сама сторона монети може випасти 99 разів із 100. 

Сприйняття людини так працює, що ви більше будете звертати увагу на те, що Вас турбує, або те, що викликало сильну емоцію.
Коли Ви на відкритій арені (ваші емоції більше направлені на арену, та якісь дії, очікування поразки). 
Коли на іншій арені (ваші емоції більше направлені на сам бій, на цікавість до бою, очікування перемоги).

У Вашому випаду то є та клята відкрита арена :)

21.11.2022 в 13:34, Eiacane сказав:

@Ga0 Ще раз, як Ви рахуєте відсоток польотів на ту чи іншу арену.
Згідно теорії вірогідності, при шансі 50% - одна й та сама сторона монети може випасти 99 разів із 100. 

Сприйняття людини так працює, що ви більше будете звертати увагу на те, що Вас турбує, або те, що викликало сильну емоцію.
Коли Ви на відкритій арені (ваші емоції більше направлені на арену, та якісь дії, очікування поразки). 
Коли на іншій арені (ваші емоції більше направлені на сам бій, на цікавість до бою, очікування перемоги).

У Вашому випаду то є та клята відкрита арена :)

І ще раз скажу. Останній раз. Гаргулій не буде. Можете писати хоч 500 разів ще. 

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...