h3kathemaker 25 Опубликовано: 28 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 28 декабря 2022 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Shouse 26 Опубликовано: 28 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 28 декабря 2022 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Marvello 7 Опубликовано: 28 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 28 декабря 2022 YouTube Channel Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Nizrael 2 Опубликовано: 28 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 28 декабря 2022 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
kso_ 361 Опубликовано: 28 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 28 декабря 2022 28.12.2022 в 13:27, Marvello сказал: хороший саундтрек для л2 Скрытый текст Welcome to the circus Welcome to the shit show Just another freak show Hang your hat and hate at the door It's a game of torture Souls are made to order Everything you wanted and more … You've gotta kill somebody to thrill somebody Everybody's gotta reason to bleed You've gotta fuck somebody to know somebody That motherfucker ain't me … Am I the only one That doesn't buy into the lies? Am I the only one That doesn't wear a disguise? 'Cause if I can't break it And I can't change it Then tell me, how will I know? (Tell me, how will I?) Am I the only one That isn't just here for the show? Welcome to the circus … Grab your favorite stones They came for broken bones That's what happens when you sign on the line There's no need for excuses Everybody loses Only way you'll ever win is to die … You've gotta burn somebody to learn somebody Everybody's got a Jekyll and Hyde You gotta curse somebody to hurt somebody Everybody needs a reason to die … Am I the only one That doesn't buy into the lies? Am I the only one That doesn't wear a disguise? 'Cause if I can't break it And I can't change it Then tell me, how will I know? (Tell me, how will I?) Am I the only one That isn't just here for the show? Welcome to the circus … You gotta hide your face (Sell them what they bought 'cha) (Teach them what they taught 'cha) You gotta hide your veins (This is how they gut 'cha) (Right before they cut ya) You gotta hide your pain (Ugly how they rule you) (That's just how they screw you) You gotta hide your rage (Everyone has earned this) (Welcome to the circus) … Tickey, tickey, tasket Time to burn the casket Time to burn this motherfucker down … Am I the only one That doesn't buy into the lies? Am I the only one That doesn't wear a disguise? (Doesn't wear a disguise) 'Cause if I can't break it And I can't change it Then tell me, how will I know? (Tell me, how will I?) Am I the only one That isn't just here for the show? (Not just here for the) … Am I Tell me, how will I know? (Tell me, how will I?) Am I the only one That isn't just here for the show? Welcome to the circus Marvello 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miralisa 10 Опубликовано: 29 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 29 декабря 2022 fabuLous, RomantiQ, inflextion и 1 другой 2 1 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
etwas.Obskur 107 Опубликовано: 29 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 29 декабря 2022 А теперь будут талики? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Cekatoz 166 Опубликовано: 29 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 29 декабря 2022 29.12.2022 в 20:31, Miralisa сказал: весь геймплей на ножах раскрыл с потрахами Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miralisa 10 Опубликовано: 29 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 29 декабря 2022 29.12.2022 в 23:42, Cekatoz сказал: весь геймплей на ножах раскрыл с потрахами Не весь, я не нажимал мужественное бсое когда магу проиграл) картошки не хватило Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Talos 19 Опубликовано: 31 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 31 декабря 2022 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Maffin 22 Опубликовано: 31 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 31 декабря 2022 Вернулся, так сказать, с командировки. Allegory 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iGaliaf 32 Опубликовано: 31 декабря 2022 Рассказать Опубликовано: 31 декабря 2022 Немного контента от мид пака на первом этапе XentaAbsenta 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DirTeaMug 13 Опубликовано: 2 января 2023 Рассказать Опубликовано: 2 января 2023 можно сказать, что уже ретроспектива с первой стадии (: Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Feels 32 Опубликовано: 2 января 2023 Рассказать Опубликовано: 2 января 2023 (изменено) Изменено 2 января 2023 пользователем Feels Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h3kathemaker 25 Опубликовано: 3 января 2023 Рассказать Опубликовано: 3 января 2023 Больше не выдают промики? @fabuLous Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения