fabuLous 4039 Опубликовано: 13 апреля 2023 Рассказать Опубликовано: 13 апреля 2023 Вітаємо вас, друзі! На нашому проекті грає багато талановитих та цікавих стрімерів, але розділ на твічі не зайнятий, тому настав час це виправити! Обери платформу, на якій буде розміщений твій стрім. Якщо ви побоюєтесь, що ваш основний обліковий запис можуть заблокувати на майданчиках twitch / youtube, ви можете скористатись додатковими акаунтами на цих платформах, щоб уникнути обмежень. Youtube Twitch Trovo Головна умова - стрімити проект в прайм-тайм, в якості нагороди будуть видаватись одноразові промокоди 1 раз на тиждень. Сьогодні ми оновили кількість бонусів для стримерів, у майбутньому, якщо ви досягнете успіху в стримах, в приватному порядку ми збільшуватимемо винагороду! ми граємо на MasterWork, інші сервери з подібними нагородами ну ніяк не поєднуються, пам'ятайте про це! Ivory Coin - 750 ct. Personal Greater CP Potion - 500 ct. Personal Greater Healing Potion - 500 ct. Master Coin - 50 ct. Chest with Life Stone - 25 ct. Enchanted MW Box - 15 ct. Sweet Fruit Cocktail - 5 ct. Fresh Fruit Cocktail - 5 ct.Personal Cocktail made of various rare fruits. When used max. levels of effects of Berserker Spirit, Magic Barrier, Bless the Soul, Empower, Greater Acumen, Clarity, Bless the Body and Wild Magic can be felt for 1 hour. Cooldown: 5 minutes. Box with Rune of Exp+Sp 50% for ALL Levels - 5 ct. Vitality Maintaining Potion - 3 ct. Vitality Replenishing Potion - 3 ct. Lucky Four-leaf Clover 1-81 Lv. - 3 ct. Lucky Four-leaf Clover 1-85 Lv. - 3 ct. MW Vitality Pie - 1 ct. Red Talisman - Life Force Blue Talisman - Divine ProtectionPersonal Item. Active Skill: Increases P. Def. by 3600 and M. Def. by 2700 for 10 sec. Cost: 15 Talisman's MP. Reuse time: 15 min. Red Talisman of Maximum ClarityPersonal Item. Active Skill: Decreases MP consumption for skills by 100% for 90 seconds. Cost: 15 Talisman's MP. Reuse time: 15 min. Red Talisman of MeditationPersonal Item. Active Skill: Decreases P. Def. by 90% and recovers 27 MP every second for 30 seconds. Cost: 15 Talisman's MP. Reuse time: 15 min. Box with "My Teleport" ItemsPersonal wrapped pack containing: - 1 My Teleport Spellbook; - 3 My Teleport Flags; - 20 My Teleport Scrolls. ‼️ Наявність одного з наших банерів на стрімі дає плюсик в карму та збільшує потенціальний профіт з промокодів. Скачати банери можна за посиланням: GOOGLE DRIVE youtube channel Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
RomantiQ 192 Опубликовано: 14 апреля 2023 Рассказать Опубликовано: 14 апреля 2023 (изменено) https://www.twitch.tv/romantiq_o Тут стрім від козаків :) Мейн канал у бані ( йобана іннова ) Тимчасово переходимо сюди https://www.twitch.tv/romantiq_l2 Изменено 20 апреля 2023 пользователем RomantiQ fabuLous, Makedonskui и CapMaT 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tyrrany 69 Опубликовано: 14 апреля 2023 Рассказать Опубликовано: 14 апреля 2023 (изменено) https://www.twitch.tv/tyranny1337 Изменено 24 апреля 2023 пользователем Tyrrany CapMaT, RomantiQ и fabuLous 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Don_Setka 1 Опубликовано: 16 апреля 2023 Рассказать Опубликовано: 16 апреля 2023 https://www.twitch.tv/lvast fabuLous 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
fabuLous 4039 Опубликовано: 19 апреля 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 19 апреля 2023 Сьогодні ми оновили кількість бонусів для стримерів, у майбутньому, якщо ви досягнете успіху в стримах, в приватному порядку ми збільшуватимемо винагороду! ми граємо на MasterWork, інші сервери з подібними нагородами ну ніяк не поєднуються, пам'ятайте про це! youtube channel Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.