SoloSws 16 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 21:44, Alestat1k сказал: а почему прям должны быть в ОС? Вроде как у нас есть свобода выбора, и мы выбираем те таги, которые нам по душе, где играют наши друзья, знакомые. и с которыми на комфортно играть вместе. А ты прям ставишь перед выбором или Сармат или Леджер, других вариантов нет) При всем уважение, ты много на себя берешь. Тут все просто Ти або воюєш Не вмієш воювати - помагай Не допомагаєш - не пизди Анатолій не воює і не допомагає.. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:46, Lucifer_UA сказал: Я знову ж таки згідний, тільки Old School, тільки до перемоги!) Поки ВЕСЬ клан Ukraine сидів в тотальному блекауті(без світла) певний час і заходили через всякі павербанки/екофлови і так далі хто як міг, то в клана Old School з онлайном все прекрасно було) Цікаво, з чого б це?) Хм, можливо тому, що їх клан блекаут не так вже й задів чи практично не задів?) Навіть не знаю, все ж так неоднозначно, ета другоє...Чи може мембери настільки круті, що купили собі по ТЕЦ на кп? Хоча чекайте, можливо, вони були просто не там, де був блекаут, який, бл-_-ть, було видно навіть з космосу. Совпадєніє? Не думаю (с) То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:46, Lucifer_UA сказал: Я знову ж таки згідний, тільки Old School, тільки до перемоги!) Поки ВЕСЬ клан Ukraine сидів в тотальному блекауті(без світла) певний час і заходили через всякі павербанки/екофлови і так далі хто як міг, то в клана Old School з онлайном все прекрасно було) Цікаво, з чого б це?) Хм, можливо тому, що їх клан блекаут не так вже й задів чи практично не задів?) Навіть не знаю, все ж так неоднозначно, ета другоє...Чи може мембери настільки круті, що купили собі по ТЕЦ на кп? Хоча чекайте, можливо, вони були просто не там, де був блекаут, який, бл-_-ть, було видно навіть з космосу. Совпадєніє? Не думаю (с) такий кумедний,що аж заставив мене посміхнутися) Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 ой нє пацани, з такою рекрутинговою компанією леджеру даже дента понюхати не дадуть. Робіть щось, включайте його плідерські навички, чи що. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:41, SoloSws сказав: Питання були одразу, може анатолій тобі не казав просто? Не було російських пачок, людей можна на пальцях 1 руки полічити Я й досі за союз із вашим кланом Але Ви самі маєте визнати, анатолій занадто слабкий КЛ щоб вести норм паки в бій Саме тому ми запрошуємо людей до українського клану ОлдСкул Щодо того, що Сармат тепер не з нами, повірте, ви будете здивовані ок, тоді чого ви так сситесь тут? Якщо ви скинули орієнтовно 5-10 людей(згідно твоєї баланди, яку ти тут задвігаєш), то для чого вам ще люди з нашого клану? Вас ж і так багато, ви і так сильні, всіх переможете(сарказм). А казати щоразу, що Анатолій слабкий КЛ - це смішно. Це вже стара прохавана методичка, як про наркоманів у вищому керівництві і тому подібні речі. Ви всі повторюєте одне і те ж одними і тими ж словами без жодних фактів. Коли я чудака спитав коли він в з нами грав, то він почав плутатись в ніках і казати за астер 15-18 року і МВ2, де нас і в помині не було. Але головне висратись, що Анатолій поганий КЛ і нічого не знає по тактиці і т.д і т.п, тому вступайте до нас. Пздц ви низько пали. Курва, як сусіди наші: замість того, щоб робити якийсь рекрутинг в себе, то давайте насремо своїм співвітчизникам, які просто в іншому клані, я гребу, то пистець Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:41, SoloSws сказал: Питання були одразу, може анатолій тобі не казав просто? Не було російських пачок, людей можна на пальцях 1 руки полічити Я й досі за союз із вашим кланом Але Ви самі маєте визнати, анатолій занадто слабкий КЛ щоб вести норм паки в бій Саме тому ми запрошуємо людей до українського клану ОлдСкул Щодо того, що Сармат тепер не з нами, повірте, ви будете здивовані СолоСВС ти прям зачарував мене))) Йди до нас 😇 Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 16 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 Ну ви придурки Нагадаю, що на старті мв3 було 2 вікна, а потім зробили 3. А знаєте хто саферо про це просив?? Напевно анатолій, який перший місяць серверу язик в сраці тримав і мовчки копійку від адмінів лутав за вас, придурків, у кількості 100 персонажів Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:50, SoloSws сказал: Тут все просто Ти або воюєш Не вмієш воювати - помагай Не допомагаєш - не пизди Анатолій не воює і не допомагає.. Хочу напомнить, он и не пиздел, это вы пришли к нам в темку и развели этот срачь) Мы вас не трогали, а вам свое "фе" прям жизненонеобходимо было продемонстрировать ) по Итогу, мы как хотели стартовать с Толиком, так и стартуем. А вот ваши детсадовские обидки и предьявки, составили не очень положительное мнение о вас. То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:58, SoloSws сказал: Ну ви придурки Нагадаю, що на старті мв3 було 2 вікна, а потім зробили 3. А знаєте хто саферо про це просив?? Напевно анатолій, який перший місяць серверу язик в сраці тримав і мовчки копійку від адмінів лутав за вас, придурків, у кількості 100 персонажів КЛ тоже кушать хочет) а тебе какая разница кто что лутает?) что за привычка считать чужие доходы) То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:57, Lucifer_UA сказал: то давайте насремо своїм співвітчизникам, які просто в іншому клані, я гребу, то пистець А знаєш який цікавий момент я помітив, укр паки/гравці є і в Заборі і в л2тімах. но там чомусь шавки леджера не ведуть агітацію? чого б це? може того що ті пацани знають що з леджером нема шо ловити 😅 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:57, Lucifer_UA сказал: ок, тоді чого ви так сситесь тут? Якщо ви скинули орієнтовно 5-10 людей(згідно твоєї баланди, яку ти тут задвігаєш), то для чого вам ще люди з нашого клану? Вас ж і так багато, ви і так сильні, всіх переможете(сарказм). А казати щоразу, що Анатолій слабкий КЛ - це смішно. Це вже стара прохавана методичка, як про наркоманів у вищому керівництві і тому подібні речі. Ви всі повторюєте одне і те ж одними і тими ж словами без жодних фактів. Коли я чудака спитав коли він в з нами грав, то він почав плутатись в ніках і казати за астер 15-18 року і МВ2, де нас і в помині не було. Але головне висратись, що Анатолій поганий КЛ і нічого не знає по тактиці і т.д і т.п, тому вступайте до нас. Пздц ви низько пали. Курва, як сусіди наші: замість того, щоб робити якийсь рекрутинг в себе, то давайте насремо своїм співвітчизникам, які просто в іншому клані, я гребу, то пистець Ти не розумієш ,ми вам темку апаєм і рекламу робимо Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 16 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 Хто "ви", курво Хто "ви" ? Озирніться Я один тут Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tyrrany 69 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 Ви реально не туди воюєте. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 22:58, SoloSws сказал: Нагадаю, що на старті мв3 було 2 вікна, а потім зробили 3. А знаєте хто саферо про це просив?? ти угараєш? кількість вікон змінили за пару днів ДО старта мв3, ти унікал якійсь, обсираєшся в кожому повідомленні. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:01, Yrel сказал: Ти не розумієш ,ми вам темку апаєм і рекламу робимо Ценим тебя сладкая) Дай Бог тебе здоровья) То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.