Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:45, 2Fast2Cast сказал: Ти наркоман? Толіка ніхто як аллі не розлядав, навіть потенційно. Сармат, да... Толя? лол... Не продовжую бо немає сенсу. як шкода що нам фіолетово що ви там собі думали. Успіхів на старті. То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:44, SoloSws сказал: Та та Ви так все всерйоз все сприймаєте Сармата нема Ой ой Паків нам не хватає Мммм Леджер сидить, і каже : і про анатолія, шо він лох, напишіть Хлопи, я просто сиджу на диванчику і їм супчик, і однією рукою вас дрочу Ну от я поїв, а ви ще не кінчили Ну я пішов папа Ти просто шкваришся. І все. Таку антирекламу,яку зробив ти і інші Олди,які тут ллють брехню і бруд,важко навіть уявити... Якщо дійсно ось цей ваш мув,вам принесе щось,хочаб якихось "мемберів",я буду тільки радий. Тому що на таку "рекламу" повестись може,не сповна розуму 🤷. А нам потрібні адекватні/нормальні люди. donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:48, 2Fast2Cast сказал: Це ти відповів чєлу з регою ВЧОРА? )))) Цінуй це. Чел щоб з вами дегенератами спілкуватися неполінувався перерегатись після бану. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:50, Dobryak сказал: Ти просто шкваришся. І все. Таку антирекламу,яку зробив ти і інші Олди,які тут ллють брехню і бруд,важко навіть уявити... Якщо дійсно ось цей ваш мув,вам принесе щось,хочаб якихось "мемберів",я буду тільки радий. Тому що на таку "рекламу" повестись може,не сповна розуму 🤷. А нам потрібні адекватні/нормальні люди. мені тільки Yrel симпотизує, пише хоч з гумором, а не кричить з піною біля рота де я повинен грати а де ні) Респект дівчинці То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Yrel 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 (изменено) 28.08.2023 в 23:45, 2Fast2Cast сказал: Ти наркоман? Толіка ніхто як аллі не розлядав, навіть потенційно. Сармат, да... Толя? лол... Не продовжую бо немає сенсу. Думаєш,зараз хтось вас (Олдів) розглядає як Аллі ?) Ну я би подивився,на тих,кому такі жалюгідні брехуни потрібні... Хто до такого бруду,після оцього усього,захоче торкатись??? Чи ви думаєте,що такий мув,це норма? Хтось це оцінить? Хоча ні... Я вважаю,що якраз оцінять,але навряд вам це сподобається 😁👍. Изменено 28 августа 2023 пользователем Dobryak Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:44, SoloSws сказав: Та та Ви так все всерйоз все сприймаєте Сармата нема Ой ой Паків нам не хватає Мммм Леджер сидить, і каже : і про анатолія, шо він лох, напишіть Хлопи, я просто сиджу на диванчику і їм супчик, і однією рукою вас дрочу Ну от я поїв, а ви ще не кінчили Ну я пішов папа угу, але ж попадає то на лице тобі. І, мабуть, в суп Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 З вами цікаво, але в 6 знов на работу... на жель, не почув адекватних висловлювань чи позицій. Не то щоб розраховував. Рівень, не рівень, гл некст тайм. atoll13 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:52, atoll13 сказав: Цінуй це. Чел щоб з вами дегенератами спілкуватися неполінувався перерегатись після бану. Та я на форумах ніколи й не сидів, то я дійсно вчора зареєструвався, щоб відповісти їм на це всі гівно, яке вони безпідставно кидають шуфльою не вентилятор. І коли своїх обсирають свої ж, то це пистааа просто. З такими союзниками і ворогів не треба Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 29.08.2023 в 00:01, 2Fast2Cast сказал: З вами цікаво, але в 6 знов на работу... на жель, не почув адекватних висловлювань чи позицій. Не то щоб розраховував. Рівень, не рівень, гл некст тайм. к сожелению адекватных предложений, пруфоф я не увидел, кроме фантазий отдельных твоих мемберов клана. подготовься завтра получше и приходи) То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 29.08.2023 в 00:01, 2Fast2Cast сказал: на жель, не почув адекватних висловлювань чи позицій. Не то щоб розраховував. Прибігло три каліки, обісрало КЛа, обісрало клан, домахалися до назви. А на шо ти розраховував??? donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alestat1k 11 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 29.08.2023 в 00:09, atoll13 сказал: Прибігло три каліки, обісрало КЛа, обісрало клан, домахалися до назви. А на шо ти розраховував??? так тема раскрыта полностью, что не понятно?) он плохой, потому что, потому! Он сказала саферо добавить 3 окно. Все) гг вп То не литаври б'ють, то серце в грудях Не в дзвонах лаври, тут вся сила в людях Злітають черепа від булави Всі ординці поховались, бо батько іде на Ви Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 29.08.2023 в 00:01, 2Fast2Cast сказал: на жель, не почув адекватних висловлювань чи позицій. Не то щоб розраховував. Прибігло три каліки, обісрало КЛа, обісрало клан, домахалися до назви. А на шо ти розраховував??? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:44, SoloSws сказал: однією рукою вас дрочу леджер же тактік, тому на завтра його пак в нашій темі буде не тільки дрочити, а й тактично знімуть штанці і продовжать надавати екскременти пруфи. 2Fast2Cast 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 28.08.2023 в 23:18, atoll13 сказал: Прибігло три каліки, обісрало КЛа, обісрало клан, домахалися до назви. А на шо ти розраховував??? Та не бомби нікчема. Було б кого обісрати, він сам обісрався. Прихиликам гівна, як ти чисто сімп, тільки по Толікам. Кісель. То не сеча, то свірт, відкрий рота ширше. Добраніч. Раунд курво. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 99 Опубликовано: 28 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 28 августа 2023 Я ні на шо не натякаю, я просто залишу це тут: Lucifer_UA и Alestat1k 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.