firek 233 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 22.09.2023 в 14:31, Dobryak сказал: Прибіг,обісрався,втік. Приблизно так,ви кланом і відіграли 😂. Тому що майже ніхто вас не запам'ятав,в загалі. Особисто я вважав що ви новачки на МВ4 будете... А ти щось про Дента,ТВ і Осади чухаєш(у вас в темі). Ви спочатку хочаб людей наберіть,щоб вас видно було. А потім і балакати будемо за Вар і все інше... Ти знаєш що буде якщо ми наберемо людей? Вам доедеться як на астерці 500 рил шукати щоб скастувати Глудіо і обісратися? Чи може ти забув як наш клан без людей скастував на твінів ваш сарай на дварфах, і ви його задефати навіть з паком сармата не змогли. Зливайся Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:55, firek сказал: Asterios x1 найбільш показова штука. А на минулому мв був найбільшим пиздуном серверу П - пруфи? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
firek 233 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 11:57, Dobryak сказал: П - пруфи? нашо мені пруфи, можеш зайти н форум астерки архівний, або можеш попитати у людей на МВ що думають про толіка. Тільки у реальних а не собачок. номер 2 - вар так і будет знімати коли вас щимлять чи таки будете тримати? Ну щоб показати що ви такі ж бойці як на форумі? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:57, firek сказал: Ти знаєш що буде якщо ми наберемо людей? Вам доедеться як на астерці 500 рил шукати щоб скастувати Глудіо і обісратися? Чи може ти забув як наш клан без людей скастував на твінів ваш сарай на дварфах, і ви його задефати навіть з паком сармата не змогли. Зливайся Так ви грали на МВ3? А де? Коли? Де я вас міг замітити? Ви пишите якусь дичіну,про "вар з перших секунд". Я вам пишу по ділу... Є Дент,Осади,ТВ. Приходьте туди і показуйте себе. Там де ви можете себе проявити як "сильний" клан,двосторонній Вар навіть не потрібен,якщо що... Там ПвП зона. А давати одному зарядженому вашому паку вар,для вашого якогось фану,щоби що??? Що нам це дасть? Що вам в загалі доказувати,ви же бронелобі,там броня в 2 пальця :) (без негативу). Доказати щось вам неможливо ... Вар приймає КЛ. Він буде вирішувати,коли прийшов час вас пиздити. P.s. Надіюсь,що на МВ4,вас буде видно десь. Хоч вас запам'ятають люди 😂,що ви в загалі існуєте. Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
firek 233 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:11, Dobryak сказал: Так ви грали на МВ3? А де? Коли? Де я вас міг замітити? Ви пишите якусь дичіну,про "вар з перших секунд". Я вам пишу по ділу... Є Дент,Осади,ТВ. Приходьте туди і показуйте себе. Там де ви можете себе проявити як "сильний" клан,двосторонній Вар навіть не потрібен,якщо що... Там ПвП зона. А давати одному зарядженому вашому паку вар,для вашого якогось фану,щоби що??? Що нам це дасть? Що вам в загалі доказувати,ви же бронелобі,там броня в 2 пальця :) (без негативу). Доказати щось вам неможливо ... Вар приймає КЛ. Він буде вирішувати,коли прийшов час вас пиздити. P.s. Надіюсь,що на МВ4,вас буде видно десь. Хоч вас запам'ятають люди 😂,що ви в загалі існуєте. значит ти сліпий і не бачив як в тебе забрали замок під дварфами, я не знаю. ВАР з початку це якраз про те сцикуни ви чи ні, зараз я бачу лише зїзди. Бо толік буде плакати в мамблі що його зливають і зніме всі вари, апати будет тільки коли буде бачити 3 людей коли вас людей 20. Памятаю як толян на 7 людей зтягнув весь клан в ТОІ зліг 3 рази і зняв вар))) Удачі, містери жопосранчікі Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
firek 233 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:11, Dobryak сказал: Так ви грали на МВ3? А де? Коли? Де я вас міг замітити? Ви пишите якусь дичіну,про "вар з перших секунд". Я вам пишу по ділу... Є Дент,Осади,ТВ. Приходьте туди і показуйте себе. Там де ви можете себе проявити як "сильний" клан,двосторонній Вар навіть не потрібен,якщо що... Там ПвП зона. А давати одному зарядженому вашому паку вар,для вашого якогось фану,щоби що??? Що нам це дасть? Що вам в загалі доказувати,ви же бронелобі,там броня в 2 пальця :) (без негативу). Доказати щось вам неможливо ... Вар приймає КЛ. Він буде вирішувати,коли прийшов час вас пиздити. P.s. Надіюсь,що на МВ4,вас буде видно десь. Хоч вас запам'ятають люди 😂,що ви в загалі існуєте. Що ж не буде вару з перших секунд якщо нас ніде не видно не бачно? Щось у тебе з логічним ланцюжком дуже погано, можу порадити книжку для логіки. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 13:15, firek сказал: Що ж не буде вару з перших секунд якщо нас ніде не видно не бачно? Щось у тебе з логічним ланцюжком дуже погано, можу порадити книжку для логіки. Добре... Точніше скажу... Бо броня у вас,в 2 пальці 😁. Жека Лоб,нервово куре у сторонці ))). Тупо не пробивні. Вас як КЛАН не видно. Ви ні на що не впливаєте і нічого не вирішуєте ЯК КЛАН. Питав у людей,кажуть що пару людей ваших заряджених бачили. Ще раз,ПАРУ ЛЮДЕЙ. Нехай навіть вас там 2 КПшки. Це їм ми вар повинні кидати?) Ще раз,Епік,ТВ,Осади. Приходь і покажи свій клан. А не вбивати афк качерів/фармерів,у ГЦ в низу. Скрін який ви так облизуєте,у себе в группі :) . Це досягнення,пздц 🤣🤦. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
HardOps 5 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:57, firek сказав: Ти знаєш що буде якщо ми наберемо людей? Во ви веселі форумчани.😂Дивіться, ато так напружуєтесь,що і до старту не доживете,згорите. У вас є усі шанси набрати людей і доказати в першу чергу собі, що ви чогось варті.Тож меньше тексту,а більше діла,бо зараз ви як бабки у під'їзду... Dobryak 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 F.P.G. го на Дента. :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
HardOps 5 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 Ап. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:55, firek сказав: Asterios x1 найбільш показова штука. А на минулому мв був найбільшим пиздуном серверу Окей. Продовжимо. Як саме і де саме він когось обманув? А то раптом дійсно людина видає себе не за ту, а ми з ним граємо. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 28.09.2023 в 12:57, firek сказав: Ти знаєш що буде якщо ми наберемо людей? Вам доедеться як на астерці 500 рил шукати щоб скастувати Глудіо і обісратися? Чи може ти забув як наш клан без людей скастував на твінів ваш сарай на дварфах, і ви його задефати навіть з паком сармата не змогли. Зливайся Кого ти зможеш набрати - це хіба вузьких. Бо Більша частина наших товаришів і земляків тут з нами. Менша частина в школярів + в них там інтернешнал ком*юніті буде. Кого ти зібрати зможеш? Ваш клан це хто? Мільйон вузьких? Бо більше нікого й не залишається Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 Ап. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 28 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 28 сентября 2023 Верх. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.