Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 18:24, Dobryak сказал: Людина яка йде грати в клан "Ukraine",знає з ким буде грати і знає головне,кого у цьому клані,не буде 100%. Але,граючи на астерке і ковтаючи багато чого від адмінів(особливо заборонялася украінська мова,притисняли і принижали гравців), своїм мемберам Анатолій казав - будемо терпіти, бо грати то хочеться 😎 Хоча мембери клана на це дуже скаржились. Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 15:32, azam сказал: Насправді нічого поганого про цей клан сказати не можу, тай бажаю комьюніті клана GL! Але все таки, хочу запитати, що ж повинно було трапитись щоб назвати клан Україна??? ось так взяти і назвати клан іменем моєї країни, моєї красивої країни.... "Анатолій - Україна" ну ... настільки високомірно і пафосно, що аж скрєпно... Ось так от взяти і зробити патент на назву моєї країни в лінєйці.... монополізуівати назву моєї країни в лінєйці... блядь..... Ось так от, якщо я хочу оточити себе своїми людьми у грі л2, то так взяти і не залишити мені якби вибору... не правильно це...лицемірство. Все суб'єктивно, на істину не притендую. Абсолютно згоден, як на мене це ганьба(навіть якщо б в КЛа була бездогадна репутація). А так як репутація така собі, це взагалі ганьба+крінж. Бог йому суддя, в нас свобода, що хоче то і робіть. #без негативу Yrel 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:08, Anatolii_Ukraine сказав: я дивлюся в своїх висловах не маєш меж Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:12, Yrel сказав: я дивлюся в своїх висловах не маєш меж я щось сказав не те? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:08, Anatolii_Ukraine сказав: Я граю у паку Леджера. В тебе як мінімум репутація поганого організатора, який не слідкує за словами. Якщо об'єднуватися то точно не в тебе в клані, вибач. Я не проти аллі, але точно не під твоїм командуваням, з твоїми лідерськими якостями це неможливо. #Без негативу atoll13 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Хто ти такий, що хочеш коло себе зібрати всіх украінців?)))) Не думаю що біля такого слабкого стратега і ліцемірного КЛа утримаєш сильних і вільних людей Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:17, Yrel сказав: Хто ти такий, що хочеш коло себе зібрати всіх украінців?)))) Не думаю що біля такого слабкого стратега і ліцемірного КЛа утримаєш сильних і вільних людей а що в мене не так зі стратегією?) як на мене, то в стратегію я як раз вмію, витягуючи з клану повний максимум і роблячи то, чого ми насправді б не могли Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:22, Anatolii_Ukraine сказал: а що в мене не так зі стратегією?) як на мене, то в стратегію я як раз вмію, витягуючи з клану повний максимум і роблячи то, чого ми насправді б не могли Як що ти на мв3 витянув повний максимум, то мені тебе жаль, бо настоящої гри в бігварі тебе не бачити))))) Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:21, Anatolii_Ukraine сказал: в якому плані поганий організатор? що я не так робив і що означає не слідкую за словами ти походу леджера і мене сплутав, бо не я обіцяв дати епік і в кінці злився, бо мол всі паки були проти вам його дати? Мова було, що дроп по дропу вирішимо, я не обіцяв давати тобі епік. Якщо ти на нього претендував, так треба було прийти і забрати його? в чому проблема? Ти ж великий стратег, хороший організатор, але чомусь поки ми були в мід варі на дента не приходив? OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
geran4eG 35 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:36, Ledger сказал: Всі гравці клана Україна, ласкаво прошу в клан Олд Скул. Пограємо в бігварі, обіцяю не принижувати Вас як це щойно зробив Анатолій. Разом ми подивимось на "наш бігвар" в владельцы книжечки с птичкой там будут? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
geran4eG 35 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:37, Yrel сказал: Будемо махаться пісюнами у кого більший час проведенний в грі?)))))))))))))) при разнице доступного времени примерно в х2 достаточно тяжело переплюнуть кого-то Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Requiem 41 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:36, Ledger сказал: Всі гравці клана Україна, ласкаво прошу в клан Олд Скул. Пограємо в бігварі, обіцяю не принижувати Вас як це щойно зробив Анатолій. Разом ми подивимось на "наш бігвар" на кого є слоти в паті?) Roks и azam 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Франко 4 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:40, Requiem сказал: на кого є слоти в паті?) На 10) donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:40, Requiem сказал: на кого є слоти в паті?) пиши в особисті) OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:42, geran4eG сказал: Там нет ответа на мой вопрос так-то. Там розмытая фраза в стиле политиков перед выборами Помоєму все абсолютно зрозуміло OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.