Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) 27.08.2023 в 22:31, Ledger сказав: Мова було, що дроп по дропу вирішимо, я не обіцяв давати тобі епік. Якщо ти на нього претендував, так треба було прийти і забрати його? в чому проблема? Ти ж великий стратег, хороший організатор, але чомусь поки ми були в мід варі на дента не приходив? Сталося це після розриву нашого алі і це був 3 дент, перший пішов нордс віндам, другий вам і 3 по факту мав бути наш, але оскільки вже алі не було, хоча була "джентельменська" угода, твоя відповідь була наступна: 1) ви ж такі круті і ще більші стратеги, то що забули в мід варі 2) я тобі б дав своїх гравців на той час і ти б мені показав стратегію. Зрозумій, з соло гравцями на тх і в меншій кількості ти не вб'єш клан де паки, які грають нон стоп. Изменено 27 августа 2023 пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
geran4eG 32 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:51, Yrel сказал: Ти хочеш пройти співбесіду зі мною і потрапити в наш клан??? Якщо ні, то не мороч голову 😎 Я хочу получить от Кла ответ на прямой вопрос, ответ на этот вопрос будет влиять на мое желание или нет на попадание в клан. На данный момент я вижу что КЛ сливаеться и морозиться. ЗЫ я в душе ниибу кто ты такой/такая/такое от слова совсем Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:53, geran4eG сказал: Я хочу получить от Кла ответ на прямой вопрос, ответ на этот вопрос будет влиять на мое желание или нет на попадание в клан. На данный момент я вижу что КЛ сливаеться и морозиться. ЗЫ я в душе ниибу кто ты такой/такая/такое от слова совсем Особисто ти к нам в клан не підходиш.Так що заспокойся і іди відпочивати Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 21:53, geran4eG сказал: Я хочу получить от Кла ответ на прямой вопрос, ответ на этот вопрос будет влиять на мое желание или нет на попадание в клан. На данный момент я вижу что КЛ сливаеться и морозиться. ЗЫ я в душе ниибу кто ты такой/такая/такое от слова совсем Тобі відповіли 15 хв тому. Не тупи. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 363 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:55, Anatolii_Ukraine сказал: те що їх не так багато як русні і грати в біг варі не получиться ну от на цьому старті і подивимось, вийде чи ні OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Думаю з вас на сьогодні досить. І так вам підняли багато сторінок 😀 Бесплатні апи. Надобраніч малята- любі хлопчики, дівчата🙃 Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:56, Ledger сказав: ну от на цьому старті і подивимось, вийде чи ні Я вже бачу як ти дивишся, якщо заходиш в тему мого клану і стараєшся зі своїми мемберами обісрати мене і захантити нових людей, які будуть тут вперше і не знають хто є хто Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
azam 8 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:53, geran4eG сказав: Я хочу получить от Кла ответ на прямой вопрос, ответ на этот вопрос будет влиять на мое желание или нет на попадание в клан. На данный момент я вижу что КЛ сливаеться и морозиться. ЗЫ я в душе ниибу кто ты такой/такая/такое от слова совсем бро ти просто байтиш на емоції і срач, відповідь на твоє запитання така очевидна, якби ти просто прочитавби топік старт клана. Та мені здається тобі потрібен саме срач і емоції в перспективі переведені на особистості. питання нахуя? Yrel 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Залишу ще раз це тут: Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:05, Anatolii_Ukraine сказал: Залишу ще раз це тут: На кожній сторінці залишай, може це підніме твою самооцінку)) Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:08, Yrel сказав: Ласкаво просимо до нашоі темки і з радістю поразвожу з вами там срач 🤣 лол, ви самі зайшли до нас в тему, а тепер кличете ще в свою, який крінж пздц Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) нам на вас було сильно пох, але ви відчували до нас не те саме) Изменено 27 августа 2023 пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) 27.08.2023 в 23:10, Yrel сказав: На кожній сторінці залишай, може це підніме твою самооцінку)) до чого тут самооцінка?) просто покаже лідерські і організаційні здібності вашого кла. Хоча, може, саме це вам це і подобається: зробити домовленість, а потім її порушити і розказувати про інше Изменено 27 августа 2023 пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
azam 8 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 вам було настільки пох, що ти не можеш зараз зупинитися , щоб перестати тявкати і ще більше заганяєш себе на дно.... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:14, azam сказав: вам було настільки пох, що ти не можеш зараз зупинитися , щоб перестати тявкати і ще більше заганяєш себе на дно.... чувак, ви зараз сидите в МОЇЙ темі, я не ходив у вашу. В своїй я мовчати не буду, а за дно, то ще хто кого тяне туди) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.