2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) 27.08.2023 в 22:51, Anatolii_Ukraine сказал: Ти хоч одного бачив?) Коли до тебе Сармат перейшов в нього грали росіяни. Ті самі шо й в Леджера... але то інше? так? Толя? Изменено 27 августа 2023 пользователем 2Fast2Cast Tyrrany, CapMaT и LoRDeMoRD 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tyrrany 69 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) 27.08.2023 в 23:54, 2Fast2Cast сказав: Коли до тебе Сармат перейшов в нього грали росіяни. Ті самі шо й в Леджера... але то інше? так? Толя? Боже, це піздабольство 1000 рівня, назви нік хоть одного такого в нашій паті. Изменено 27 августа 2023 пользователем Tyrrany Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:56, Tyrrany сказал: Боже, це піздабольство 1000 рівня, назви нік хотб одного такого в нашій паті. А через кого казкар пішов? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tyrrany 69 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:57, 2Fast2Cast сказав: А через кого казкар пішов? Ну ти в нього запитай, через що він пішов. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 22:58, Tyrrany сказал: Ну ти в нього запитай, через що він пішов. Не через що, а через кого. Його позиція була принципіальна. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
fabuLous 3961 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:54, 2Fast2Cast сказал: Коли до тебе Сармат перейшов в нього грали росіяни. Ті самі шо й в Леджера... але то інше? так? Толя? Выглядит как шовинизм, предлагаю вам подуспокоиться и заканчивать. youtube channel 2Fast2Cast 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tyrrany 69 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:59, 2Fast2Cast сказав: Не через що, а через кого. Його позиція була принципіальна. Зроз, ну живи в своїй видуманій реальності. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
2Fast2Cast 17 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Короче, це все прикольно, але мені о шостій на роботу. Добраніч. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 902 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 27.08.2023 в 23:54, 2Fast2Cast сказав: Коли до тебе Сармат перейшов в нього грали росіяни. Ті самі шо й в Леджера... але то інше? так? Толя? Ти мене в вашу крінжову розборку не приплітай, будь ласка. Особливо з такими вкидами. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 58 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 а може не сратись один з одним, а активно набирати людей, зібратись в альянс і зробити те, заради чого ми всі готуємось?) імпакт від'ємний від цієї духоти Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Censor 32 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Не хочу нікого ображати, але все ж: Анатолій, ти - НЕ геніальний стратег, невизнаний геній гри, чи феноменальний організатор. І справа навіть не в ПВЕ-орієнтованих підпивасах тагнутих по некст таргету, які складають основу твого клана. А у тобі і твоїх навичках. Ти і твій клан - це українська версія Джарлакса з його недолугими БреганДертами. Чи погано це? Ні! Але читати всі ці пафосні заяви трохи крінжово. Варто знати свою роль. 😉 А всім нашим гравцям, які дійсно хочуть отримати яскраві враження від повноцінної гри, рекомендую ознайомитись з темкою набору в клан OldSchool 🔥 P.S. Так багато тексту в цій темі, проте жодної відповіді від тебе у цікавій темці з минулорічного МВ. Наклеп, чи всієї правди ми не знаємо? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) 28.08.2023 в 00:17, Censor сказав: Не хочу нікого ображати, але все ж: Анатолій, ти - НЕ геніальний стратег, невизнаний геній гри, чи феноменальний організатор. І справа навіть не в ПВЕ-орієнтованих підпивасах тагнутих по некст таргету, які складають основу твого клана. А у тобі і твоїх навичках. Ти і твій клан - це українська версія Джарлакса з його недолугими БреганДертами. Чи погано це? Ні! Але читати всі ці пафосні заяви трохи крінжово. Варто знати свою роль. 😉 А всім нашим гравцям, які дійсно хочуть отримати яскраві враження від повноцінної гри, рекомендую ознайомитись з темкою набору в клан OldSchool 🔥 P.S. Так багато тексту в цій темі, проте жодної відповіді від тебе у цікавій темці з минулорічного МВ. Наклеп, чи всієї правди ми не знаємо? Тема від чувака, який лівнув з клану із-за великої кількості варів, який не міг вбити навіть когось з тих самих бреган дертів, лівнувши з клану почав пкшити наших чуваків на макросах і в результаті отримав вар, і хейт від нас. А ти хоч знаєш хто це?)))) ось і ніхто не знає Черговий раз пробуєте когось покликати до себе в нашій темі - топ стратегія). Всі "ваші" гравці вже в вас, тому йди звідси і не смерди Изменено 27 августа 2023 пользователем Anatolii_Ukraine kolianya33, DoggYstaR и Lucifer_UA 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 82 Опубликовано: 27 августа 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 (изменено) Ну що, а ми продовжуємо набір в наш дружній український пвп-направлений колектив. Набираємо КП/напів КП/Плів/соло гравців Изменено 27 августа 2023 пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
kolianya33 2 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 Писати можна багато,говорити теж,я грав і з анатолієм у групі,і з його братом (Сатана,Люцифер)якщо не помилюся це і є він (дмитро),організації у вас немає хлопці,на жаль керівник толя з тебе такий собі,грав я не один старт і не один сервер,правда це було останні рази з надією що щось зміниться,але все йшло тільки у гіршу сторону,у звязку з чим я був змушений покинути цей таг. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lucifer_UA 3 Опубликовано: 27 августа 2023 Рассказать Опубликовано: 27 августа 2023 28.08.2023 в 00:47, kolianya33 сказав: Писати можна багато,говорити теж,я грав і з анатолієм у групі,і з його братом (Сатана,Люцифер)якщо не помилюся це і є він (дмитро),організації у вас немає хлопці,на жаль керівник толя з тебе такий собі,грав я не один старт і не один сервер,правда це було останні рази з надією що щось зміниться,але все йшло тільки у гіршу сторону,у звязку з чим я був змушений покинути цей таг. Кек, помиляєшся) Прикольно) а на який серверах грав і в якому році?) Розклади по факту, цікаво просто, щоб не було пустослів'я(як ми вже бачили вище) П.С. Тоді тобі, в олд скул дорога, також суто український клан має бути вже на цьому сервері, бо пріоритети ніби змінились в них(але то вже буде відомо точно після старту) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.