Ledger 364 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:31, CapMaT сказал: Добре що визнав. Тепер хочу уточнити, про яке саме переманювання йде мова? Що я визнав?) Що запитав тебе те що ти запитав мене перед цим?) Питання було до тебе. А ти другий день не можеш в'їхати. Тут два варіанти або ти дурень або корчиш з себе дурня. Вибирай сам. Не буду продовжувати, тому що „Якщо ви сперичаєтеся з дурнем, значить дурнів уже двоє.“ OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 942 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 А, ну просто запитав, розумію. Клоунада їбуча) Це як спочатку відправити половину своєї групи в тред Юкрейнів и крити хуями їх за то, як вони погано грають і "пояснювати" їм чому вони "погані громадяни своєї країни", а після першого луза йти на поклон до Анатолія й створювати сосалово на 360 їбальників, бо пройобувати в грі щось дуже не хотілося. Це як фокусити мій сайд в пріорітеті, даруючи епік райзам, аргументуючи це, як сказав казкар - "краще руським, ніж малоросу". І це цитата. Це як розповідати який хуесос фінтяра, і як браво ти його кікнув з клану, а потім інвайтити його мемберів до своєї группи. Це як варобсерв пише про принципову позицію, а потом на осаді стоїть з л2тімами та райзами в одній тронці і дефає телзу каст) Це як понос крінжі мені в пм від твоїх мемберів, після кожного разу, коли ваш аллі щось забирає. Клоуни їбучі. ka3kap, Ledger и Amerikanec 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
AdmiralPonossa 495 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Пиксель раздора Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 20:06, CapMaT сказал: А, ну просто запитав, розумію. Клоунада їбуча) Це як спочатку відправити половину своєї групи в тред Юкрейнів и крити хуями їх за то, як вони погано грають і "пояснювати" їм чому вони "погані громадяни своєї країни", а після першого луза йти на поклон до Анатолія й створювати сосалово на 360 їбальників, бо пройобувати в грі щось дуже не хотілося. Це як фокусити мій сайд в пріорітеті, даруючи епік райзам, аргументуючи це, як сказав казкар - "краще руським, ніж малоросу". І це цитата. Це як розповідати який хуесос фінтяра, і як браво ти його кікнув з клану, а потім інвайтити його мемберів до своєї группи. Це як варобсерв пише про принципову позицію, а потом на осаді стоїть з л2тімами та райзами в одній тронці і дефає телзу каст) Це як понос крінжі мені в пм від твоїх мемберів, після кожного разу, коли ваш аллі щось забирає. Клоуни їбучі. клоунада це коли отримати повістку і сидіти дома і інвайтити *** в клан Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 так і давай зі мною по факту говорити, а не з твоєю уявою добре? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Snaga 30 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Встройте плз уже переводчик, почитать интересно о чём пишут а не понятно MoOzGG 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
langustin 164 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Перекройте уже трубы Он редкая, потрясающая личность, и именно тот, кем он является Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ВасяКлей 84 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Парни, где файты на эпиках? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dixis 49 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 XOJIODOK 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ka3kap 111 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 20:06, CapMaT сказав: А, ну просто запитав, розумію. Клоунада їбуча) Це як спочатку відправити половину своєї групи в тред Юкрейнів и крити хуями їх за то, як вони погано грають і "пояснювати" їм чому вони "погані громадяни своєї країни", а після першого луза йти на поклон до Анатолія й створювати сосалово на 360 їбальників, бо пройобувати в грі щось дуже не хотілося. Це як фокусити мій сайд в пріорітеті, даруючи епік райзам, аргументуючи це, як сказав казкар - "краще руським, ніж малоросу". І це цитата. Це як розповідати який хуесос фінтяра, і як браво ти його кікнув з клану, а потім інвайтити його мемберів до своєї группи. Це як варобсерв пише про принципову позицію, а потом на осаді стоїть з л2тімами та райзами в одній тронці і дефає телзу каст) Це як понос крінжі мені в пм від твоїх мемберів, після кожного разу, коли ваш аллі щось забирає. Клоуни їбучі. Цитуєш, цитуй вірно. Клоунада їбуча) Правила цитування: Не змінюйте зміст цитати (не можна перефразовувати чи додавати нові слова). https://buki.com.ua/news/shho-take-citata-ta-yak-pravilno-yiyi-oformiti-v-teksti/#1 you_velir, RomantiQ, Haleef и 5 других 6 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
nLight 59 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 худшие стадии,худший биг вар) месяц серверу,а уже односайдовое болото) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
fabuLous 4049 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 21:23, Snaga сказал: Встройте плз уже переводчик, почитать интересно о чём пишут а не понятно Если так интересно, но гугл хром имеет 2 вида перевода, либо какой-то плагин установи) youtube channel Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
960 281 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 газуем газуем Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Santyago 686 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 https://www.youtube.com/playlist?list=PLC4aDheFj7Dpu4sPWJzmPBDMbc_coaP6Q Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 21:11, ka3kap сказал: Цитуєш, цитуй вірно. Клоунада їбуча) Правила цитування: Не змінюйте зміст цитати (не можна перефразовувати чи додавати нові слова). https://buki.com.ua/news/shho-take-citata-ta-yak-pravilno-yiyi-oformiti-v-teksti/#1 в цьому весь сармат. Перекрутити на свій лад і намагатися штовхнути в маси) OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Haleef 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.