MapeBo 19 Опубликовано: 20 октября 2023 Автор Рассказать Опубликовано: 20 октября 2023 Добряк дякую =)) Чесно кажучи не можу та не маю бажання щось казати , але Добряк виглядає як людина яка все пише обосновуючи ) Завжди погано коли нас й так мало , а ми щей сваримося, але якщо є на то підстава , то.... Ви ще більше підігріваєте інтерес к грі =)) Дякую усім ) Dobryak 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
H0tDog 19 Опубликовано: 20 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 20 октября 2023 В чужой темке одни неудачники плачут что другие неудачники их как то обидели =))) Поздравляю - вы не просто дауны, вы реально лучшие клоуны этого сервера. Вот будет угар когда вы дошики снова начнете за пиксели друг дружке вылизывать Trulyalyaa 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 20 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 20 октября 2023 20.10.2023 в 23:24, MapeBo сказал: Добряк дякую =)) Чесно кажучи не можу та не маю бажання щось казати , але Добряк виглядає як людина яка все пише обосновуючи ) Завжди погано коли нас й так мало , а ми щей сваримося, але якщо є на то підстава , то.... Ви ще більше підігріваєте інтерес к грі =)) Дякую усім ) Мені просто максимально не приємно,що на сервері було 2 українські клани. І один із них (ОлдСкули),ще за 2 місяці до старту,дав зрозуміти що їм плювати на все це. Українці,не українці. Їм потрібні люди у клан,саме їм у клан,а не в аллі/союз. А там хоч трава не рости... І для них усі методи хороші. Брехали,якісь предьяви кидали,ПЛів переманювали. Що тільки не робили. Вони ж одне з перших повідомлень яке написали нам,це "Ми вас як Аллі,навіть не розглядали". Розумієш рівень?) Єдиний український клан,вони не розглядали як союзника. А коли набирають людей,вони пишуть про "єднання" українців. Це вже щось,з чим до психолога сходити не завадило би... Он відригнув HotDog у темкі))). Він теж прибігав до нас у темку брудити. Але я та й усі інші,тупо ржали з нього 🤣. А коли ти розумієш що оце усе,без якогось привода тобі роблять українці... Просто щоб засосати трошки більше людей... Біда. Jounin, Ledger и SithEglobal 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 4 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dimmar 13 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 (изменено) 21.10.2023 в 00:02, Dobryak сказал: Мені просто максимально не приємно,що на сервері було 2 українські клани. І один із них (ОлдСкули),ще за 2 місяці до старту,дав зрозуміти що їм плювати на все це. Українці,не українці. Їм потрібні люди у клан,саме їм у клан,а не в аллі/союз. А там хоч трава не рости... І для них усі методи хороші. Брехали,якісь предьяви кидали,ПЛів переманювали. Що тільки не робили. Вони ж одне з перших повідомлень яке написали нам,це "Ми вас як Аллі,навіть не розглядали". Розумієш рівень?) Єдиний український клан,вони не розглядали як союзника. А коли набирають людей,вони пишуть про "єднання" українців. Це вже щось,з чим до психолога сходити не завадило би... Он відригнув HotDog у темкі))). Він теж прибігав до нас у темку брудити. Але я та й усі інші,тупо ржали з нього 🤣. А коли ти розумієш що оце усе,без якогось привода тобі роблять українці... Просто щоб засосати трошки більше людей... Біда. а що поганого що леджер хоче пограти в біг вар, а ви на це не здатні, то навіщо йому розглядати вас у аллі? Изменено 21 октября 2023 пользователем dimmar Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 21.10.2023 в 10:01, dimmar сказал: а що поганого що леджер хоче пограти в бін вар а ви на це не здатні, то навіщо йому розглядати вас у аллі? Він може грати хоч у біг вар,хоч в очко. І аліянс може знов з росіянами зробити,як він любе,а не з українцями. Я пишу про те,що Леджер робе по відношенню до українських кланів. Він намагається усе зруйнувати,тільки щоб йому було гарно. Плювати він на іншіх українців хотів,якщо вони не хотять бути у його клані (грали,бачили,бруду начитались по відношенню до нас). І оці висери про "єднання" звучать дуже не доречно,з його вуст. Хоче грати,хай грає! Нехрен лізти до інших кланів!!! Так тобі зрозуміло? P.s. він вже який сервер намагаєтся у Біг Вар грати на МВ? 3й? 4й? І завжди грає на 3му місці,після Заборів та Райзів. А тут без Сармата та росіян,він хоче бути ТОПОМ!!! Угу... Логічно... Щасти 🤦. SithEglobal и ResiL 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 Леджер почав клоунів ставити 🤣. Не приємно чути про себе правду?) Що поробиш... Смачного! SithEglobal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 Леджер вже заплакав,прийшли кланом клоунів ставити ха-ха-ха. Жалюгідні. SithEglobal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Степан Андрійович 2 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 (изменено) 21.10.2023 в 10:21, Dobryak сказав: P.s. він вже який сервер намагаєтся у Біг Вар грати на МВ? 3й? 4й? І завжди грає на 3му місці,після Заборів та Райзів. На цьому можна з тобою будь-які дискусії закінчувати, ти б спочатку пограв на 1 та 2 сезоні щоб робити таку оцінку і відригувати такий коментар :) Ну і загалом найс просто висмоктувати з пальця свої бурхливі фантазії не аргументуючи їх жодним пруфом, мабуть телемарафон передивився. 😔 Бажаю тобі читати книги щоб твоє аналітичне мислення розвивалось і в твій спектр бачення світу додались нові кольори крім чорного та білого бо читаючи твої коментарі зараз я бачу просто наївну дитину яка вірить в свою точку зору і не готова до адекватних дискусій. P.S. можеш ще пошукати інфу з 1 сезону де OS домінували 70% серверу та забирали 90% епіків 2-3 місяці підряд) Изменено 21 октября 2023 пользователем Степан Андрійович Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ACKAJI 2 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 21.10.2023 в 11:34, Dobryak сказал: Леджер вже заплакав,прийшли кланом клоунів ставити ха-ха-ха. Жалюгідні. Отпишу тебе 1 раз и дискус с тобой не войду, ибо я вижу по тебе безсмысленно. Не играл не с ос ни с вами . Но по твоим постам вижу как тебя бомбит. И мой тебе совет. Выдыхай. Один тип тебе поставил клоуна и ты уже орешь что это леджер и они пришли кланом, хотя клоуна ставил 1 только тип. Повторюсь не знаю ни его ни вас. Но читая твои посты я вижу что у тебя какая то маничка. Мой тебе совет, перезагрузись, иначе выглядит убого Jounin 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SithEglobal 91 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 21.10.2023 в 11:56, Степан Андрійович сказал: На цьому можна з тобою будь-які дискусії закінчувати, ти б спочатку пограв на 1 та 2 сезоні щоб робити таку оцінку і відригувати такий коментар :) Ну і загалом найс просто висмоктувати з пальця свої бурхливі фантазії не аргументуючи їх жодним пруфом, мабуть телемарафон передивився. 😔 Бажаю тобі читати книги щоб твоє аналітичне мислення розвивалось і в твій спектр бачення світу додались нові кольори крім чорного та білого бо читаю твої коментарі зараз я бачу просто наївну дитину яка вірить в свою точку зору і не готова до адекватних дискусій. P.S. можеш ще пошукати інфу з 1 сезону де OS домінували 70% серверу та забирали 90% епіків 2-3 місяці підряд) опа, навіть Серйозна людина не вивіз марення добряка читати)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 21.10.2023 в 11:56, Степан Андрійович сказал: На цьому можна з тобою будь-які дискусії закінчувати, ти б спочатку пограв на 1 та 2 сезоні щоб робити таку оцінку і відригувати такий коментар :) Ну і загалом найс просто висмоктувати з пальця свої бурхливі фантазії не аргументуючи їх жодним пруфом, мабуть телемарафон передивився. 😔 Бажаю тобі читати книги щоб твоє аналітичне мислення розвивалось і в твій спектр бачення світу додались нові кольори крім чорного та білого бо читаю твої коментарі зараз я бачу просто наївну дитину яка вірить в свою точку зору і не готова до адекватних дискусій. P.S. можеш ще пошукати інфу з 1 сезону де OS домінували 70% серверу та забирали 90% епіків 2-3 місяці підряд) Я не стверджував,я написав "скільки намагаєтся?". Ну може перший і був без сильних кланів,ви там щось могли. Я граю з 2го МВ і з того часу. Ви далекі від домінування... Що ти там про аргументи кажиш? Ми вам вже стільки пруфів накидали. Що я навіть не знаю 🤦. Але ти не бачів і то не правда так? Є факти. Ви почали лити на нас бруд. Ви почали про нас брехати . Ви і тільки ви,намагаєтесь тягати в нас паки та мемберів. Це факт. 100 разів доказаний факт. Зі скрінами та пруфами. P.s. за вашою логікою,я повинен тобі клоуна поставити,чи ні ??? 😂😂😭 SithEglobal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 21.10.2023 в 12:04, ACKAJI сказал: Отпишу тебе 1 раз и дискус с тобой не войду, ибо я вижу по тебе безсмысленно. Не играл не с ос ни с вами . Но по твоим постам вижу как тебя бомбит. И мой тебе совет. Выдыхай. Один тип тебе поставил клоуна и ты уже орешь что это леджер и они пришли кланом, хотя клоуна ставил 1 только тип. Повторюсь не знаю ни его ни вас. Но читая твои посты я вижу что у тебя какая то маничка. Мой тебе совет, перезагрузись, иначе выглядит убого Ну я тебя понял... Что ты нехера не понял,но всё понял! Понятно... Такі ось люди підтримують Леджера 🤣. Це 12 балів. Тупо Овації в студію 😁. SithEglobal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 27 Опубликовано: 21 октября 2023 Рассказать Опубликовано: 21 октября 2023 По Sith добряче прилетіло 🤣. Гориииить палає. Не ображайся Сітх. На правду не ображаються... SithEglobal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.