Meandor 8 Опубликовано: 18 января Рассказать Опубликовано: 18 января Де дівся РБ і що з його респавном ? Хронологія подій: 17:01 - сповіщення в Телеграмі що Баракіель респнувся. 17:02-17:03 - я відкриваю ігрову карту що б подивитись чи іконка РБ уже червона, чи РБ почали фармити - іконка сіра, тобто РБ не б'ють - його вже нема. 17:05 - я уже на споті і бачу що нікого немає. Майже нема людей. Сундука після РБ - теж немає. Розпитую у людей які на споті чи був РБ - кажуть що не було, кажуть що сидять уже майже годину - і нічого не було. Дивлюсь респавн на форумі: Пише : "Flame of Splendor Barakiel 19.01.2024 01:03:35 ~ 19.01.2024 05:03:35" Питання - де РБ? Якби його так швидко зафармили - я б помітив на карті що іконка РБ червона і його фармлять, також я б встиг побачити сундук який стоїть після РБ, але його не було. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.