Nalyvaiko 4 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа Ап легендам ❤️ Yrel 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
emissary 33 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа Polecam tego allegrowicza! Up for OldSchool! Yrel 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
m4xell 8 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа @emissary lie! is not gluten free Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 898 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 20.08.2024 в 23:23, Ledger сказав: У нас в клані працює система ДКП, яка себе гарно показала на МВ4, де кожна група, при активній участі в житті клану, отримує нагороди відповідно свого вкладу в загальний успіх Вперше в житті бачу ДКП систему, при якій КЛ потім бігає і через 2 місяці реколить епік з пачек... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 4 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа Up сусідам) Ledger 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 363 Опубликовано: 22 августа Автор Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 15:38, CapMaT сказал: Вперше в житті бачу ДКП систему, при якій КЛ потім бігає і через 2 місяці реколить епік з пачек... По-перше, як працює розподілення дропу у нас в клані це зовсім не твоя справа. По-друге, ти так пишеш наче не реколив епік на минулому сервері. Ти б замість того щоб намагатися уколоти мене, витрачав би час на пошук засосів з вулезоподібними, щоб тут на глобалі не повторити скрайдівські "успіхи" свого клану. п.с. Не пачЕк, а пачОк. Якщо не можеш українською - пиши якою вмієш. Для чого ці потуги не розумію OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 898 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа (изменено) 22.08.2024 в 16:23, Ledger сказав: п.с. Не пачЕк, а пачОк. Якщо не можеш українською - пиши якою вмієш. Для чого ці потуги не розумію Ти дебіл?) В контексті цієї розмови, "пачка/пачек/паті" - це похідне від англ. "party" - тобто група, команда, партія. І це не має жодного відношення до слова "пачка" (англ - bundle, packet). Це дуже крінжово, коли трієшник намагається в правопис. Боже мій, яка ж недолуга спроба змінити тему розмови з факту того, що ти спочатку розказуєш своїм ПЛам про систему ДКП і що весь буст належить групі, а коли хлопці від тебе лівають, ти як ображена дівчинка хуяриш в пм Сафері, щоб у них відібрали епік. Изменено 22 августа пользователем CapMaT Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 16:38, CapMaT сказал: Ти дебіл?) В контексті цієї розмови, "пачка/пачек/паті" - це похідне від англ. "party" - тобто група, команда, партія. І це не має жодного відношення до слова "пачка" (англ - bundle, packet). Це дуже крінжово, коли трієшник намагається в правопис. Боже мій, яка ж недолуга спроба змінити тему розмови з факту того, що ти спочатку розказуєш своїм ПЛам про систему ДКП і що весь буст належить групі, а коли хлопці від тебе лівають, ти як ображена дівчинка хуяриш в пм Сафері, щоб у них відібрали епік. а що це ти обзиваєш людину,аж слиною бризкаєш. Невже так зачепило тебе зауваження щодо української мови? Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 898 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 16:43, Yrel сказав: а що це ти обзиваєш людину,аж слиною бризкаєш. Невже так зачепило тебе зауваження щодо української мови? Це з гугл транлсейта копіпаст, чи що? А по суті, мені ця тема взагалі не цікава. Але провальна спроба доїбатися до правопису - це той ще крінж і доволі показово. У меня ж є конкретний месседж про вашу, так звану, ДКП систему. Де є конкретний кейс, з конкретною групою і конкретним реколом епіка. Все що я наразі почув у відповідповіть - це недолугий тейк про "а от у тебе...!". Я б вже порадив потенційним рекрутам йти в клан Юкрейн. Все одно в одному аллі будуть, але там хоч у КЛа немає такого бекграунду із зашкварів. Roks и Masakra 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 16:55, CapMaT сказал: Це з гугл транлсейта копіпаст, чи що? А по суті, мені ця тема взагалі не цікава. Але провальна спроба доїбатися до правопису - це той ще крінж і доволі показово. У меня ж є конкретний месседж про вашу, так звану, ДКП систему. Де є конкретний кейс, з конкретною групою і конкретним реколом епіка. Все що я наразі почув у відповідповіть - це недолугий тейк про "а от у тебе...!". Я б вже порадив потенційним рекрутам йти в клан Юкрейн. Все одно в одному аллі будуть, але там хоч у КЛа немає такого бекграунду із зашкварів. Якщо ця тема тебе не цікавить, то чого ти сюди прийшов? Ти за слово Пачки розвив тему, а про скрайд щось не відповів. Не розумію твій напад на Леджера... якісь особисти питання тягнуться чи що Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 898 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 17:05, Yrel сказав: Якщо ця тема тебе не цікавить, то чого ти сюди прийшов? Ти за слово Пачки розвив тему, а про скрайд щось не відповів. Не розумію твій напад на Леджера... якісь особисти питання тягнуться чи що Ти читати вмієш? Давай ще раз - я підняв тему дкп системи та реколу епіка. Яку ви чомусь максимально ігноруєте. Ви ж тут розвели і про мову, і про скрайд, і про якісь образи. Ось вся ця хуйня - мені не цікава. Якщо немає чого відповісти по суті - окей, хай так і буде) все що хотів, я вже сказав Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
emrijen 34 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 17:21, CapMaT сказал: Ти читати вмієш? Давай ще раз - я підняв тему дкп системи та реколу епіка. Яку ви чомусь максимально ігноруєте. Ви ж тут розвели і про мову, і про скрайд, і про якісь образи. Ось вся ця хуйня - мені не цікава. Якщо немає чого відповісти по суті - окей, хай так і буде) все що хотів, я вже сказав А які були умови отримання цього епіку ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 17:21, CapMaT сказал: Ти читати вмієш? Давай ще раз - я підняв тему дкп системи та реколу епіка. Яку ви чомусь максимально ігноруєте. Ви ж тут розвели і про мову, і про скрайд, і про якісь образи. Ось вся ця хуйня - мені не цікава. Якщо немає чого відповісти по суті - окей, хай так і буде) все що хотів, я вже сказав Боже яке кончене, ти тупо mold lubricant, змащує любі щілини цього серверу. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Support4change 1 Опубликовано: 22 августа Рассказать Опубликовано: 22 августа 22.08.2024 в 16:55, CapMaT сказав: Це з гугл транлсейта копіпаст, чи що? А по суті, мені ця тема взагалі не цікава. Але провальна спроба доїбатися до правопису - це той ще крінж і доволі показово. У меня ж є конкретний месседж про вашу, так звану, ДКП систему. Де є конкретний кейс, з конкретною групою і конкретним реколом епіка. Все що я наразі почув у відповідповіть - це недолугий тейк про "а от у тебе...!". Я б вже порадив потенційним рекрутам йти в клан Юкрейн. Все одно в одному аллі будуть, але там хоч у КЛа немає такого бекграунду із зашкварів. Ти бля визначся якою мовою спілкуєшся, тому що оці вставки твої повнний крінж іф ю ноу що я маю на увазі Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.