h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября Уважаемые игроки ,хочу принять участие в старте данного сервера и хочу попробовать за барда.Прошу Вас подсказать,поделится информацией и знаниями для хорошей прокачки по этому классу .Интересуют такие вопросы: 1) Какой из классов лучше себя показывает на олимпе? 2)Второе окно и питомцы ,что лучше взять? 3) Какой эквип подходит лучше для этих классов (если можно и про прокачку и для олимпа)? 4) Локации и квесты на что заострить внимание? Заранее спасибо за информацию,буду очень благодарен ,так как стартую впервые и это для меня что то новое и хочется остаться надолго). Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TermoligsTV 19 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября Соло бард так себе идея, но в кп штука хорошая Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Log131 53 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября (изменено) Соло бард играется очень хорошо первые 3 стадии потом превращается в помойку советую делать свса потом удалить эквип +7 8 брига - бвх +6 лук дуал даггера билд может измениться от патча Изменено 28 сентября пользователем Log131 t.me/log131 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 15:47, Log131 сказал: Соло бард играется очень хорошо первые 3 стадии потом превращается в помойку советую делать свса потом удалить эквип +7 8 брига - бвх +6 лук дуал даггера билд может измениться от патча Как понять удалить?) и прям настолько всё плохо? Постоять за себя никак не сможет и его удел только оконный баф? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 15:43, TermoligsTV сказал: Соло бард так себе идея, но в кп штука хорошая Понимаю , но хочется поиграть за перса, попробовать разогнать , а не только баф крутить( Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TermoligsTV 19 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 15:55, h1mpest сказал: Понимаю , но хочется поиграть за перса, попробовать разогнать , а не только баф крутить( Да в соло то всё равно не разгонишь Ему так то и окна не нужны, можно волка сделать по приколу для соло таргет мобов Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TORONTO 10 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября (изменено) Выбирай СВСа, он бард "атакующего" плана Из оружия - дуалдагера+лук Из шмота - привычные брига +++ и БВ хэви +++ (если только не актуализируют другие сеты, но об этом в патчноуте) Из самонов - волк В остальном, рекомендую отказаться от идеи "соло игры", и найти себе компаньонов со схожими интересами и приоритетами Изменено 28 сентября пользователем TORONTO Belarus SiDy 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BoostedAnimal 125 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября (изменено) On 9/28/2024 at 3:53 PM, h1mpest said: Как понять удалить?) и прям настолько всё плохо? Не ведись. Зараз понабігають любителі зажимати F1 мейн ДДхи і будуть розповідати, що бард - це не цікаво. Якщо хочеш за барда, то на цьому сервері це СВС. В порівнянні з БД у нього: - атакуючі масухи - профітніші і сильніші - є масс клінс - є мас хіл - є селф на атку - є селф на мдеф - денс на резіст від стріл, який тримається по КД і в принципі він по статам на голову вище за БДху Та і паті СВСу легше знайти буде (хоча на ПвЕ БД беріть радо, через берсерк) Якщо ти до цього на МВ не грав, то важливо підмітити наступне: З особливостей - усі денси і сонги стали ритмами. Тобто більше не потрібно тримати 2 барда в пачці. На перших стадіях СВС буде відігрувати роль напів-дд напів-танк. Якщо у вас мілі пак, то у свс є масухи, які допомагатимуть з дмг, якщо у вас пак магів - буде збирати ще одну пачку паріків. Якщо ж ти соло, то тобі дуже буде потрібний вовк. Качатися з ним буде набагато легше. Якщо купуєш вовка - йому приорітизуй кігті, а собі ПДеф, так як вовки кусають боляче, а ти за допомогою агра і ареста мобів зможеш на собі тримати. Пізніше зʼявляться масухи, там зможеш навіть на АоЕ трохи качнутися. По шмоту важко підказати, так як треба чекати анонс. Було дуже багато дискусій з приводу зміни бонусів сетів і бонусів від заточок. Тож все, що нижче - це базується на статах сетів попереднього сезону. Також буде залежати від того - який стиль гри ти обираєш. Якщо у тебе є напарник, і ви катаєте тупо удвох, то краще взяти ПЛ сет на СВСа. Так він буде доволі пристойно кришити мобів. Туди ж підуть і дуали ц грейда. Якщо ви так і продовжите гру (удвох) то на Б грейді в принципі нічого брати не потрібно, бо мобів ви і так бадьоро ковиряти будете, а покращення шмоту краще точкою компенсувати. Якщо ж ти соло, то візьми ФП, і вкладися на кігті вовку. Коли дійде до А грейду тут можна задуматися про БВх (я в курсі, що це Б грейд), бо він стає дешевим, а бонуси від А не такі значні. БВх дасть швидкості, жирності в порівнянні з ФП і тим паче ПЛ, і дамажки і ОСНОВНЕ резист до стану. БВх рар сет - в принципі доволі цінний. В руки необхідно вже брати А дуал дагери, так як вони при атаці мають шанс кенселити баф. Надалі я б рекомендував дивитися в сторону ІК + S дагери точені ну і звісно переточена ТТ. А якщо по бабкам у тебе прям норм, то візьми ще ДБ +6-7. Тут СВС стає прям доволі впевненою одиницею, який може мамкиних дамагерів (це ті, що пишуть, що барда можна видаляти) переїжджати, так як у тебе є 2 сала (маг і маг+фіз), які обоє з дамагом, є груповий клінс (допоможе знайти КП при потребі), є 2 хороших дебафи на каст, аткспд, дамаг ну і груп хіл + знятта вповільнення. При нормальному бусті СВС зможе створювати ніхєрову конкуренцію. Далі по стадіям все ситуативно і думки розходяться, але я б скіпнув діно і чекав би морай. Морай рар переточений на СВС може бути навіть кінцевим сетом. Основні плюхи - у нього і пдеф впорядку і бонуси на дамаг маються і знову ж таки резист до стану, бо стан на цьому сервері прямо кончений. Ще відмітив би те, що Arest не вартий місця на панелі. Радіус 150, рут всього на 3 секунди. І основна причина ігнору скіла - на МВ він не працює. Тож просто не витрачайте на це час. На олімпі СВС також вифармлює х2 від того, що БД фармить. А от по локаціям - хз що підказати. Уже деякі локації анонсували зміненими. Тут 100% треба чекати анонс. Я хз що я важливого пропустив. Питай по деталям Изменено 28 сентября пользователем BoostedAnimal A samurai has no goal, only a path. 🥷 Belarus SiDy, Langren, Ukrop23 и 2 других 3 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
НечтоХрустящее 1473 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября On 9/28/2024 at 3:29 PM, h1mpest said: Какой из классов лучше себя показывает на олимпе? Свс сильней бд On 9/28/2024 at 3:29 PM, h1mpest said: Второе окно и питомцы ,что лучше взять? Если будут агатионы - ПП, если (внезапно-невероятно) их не будет - кота On 9/28/2024 at 3:29 PM, h1mpest said: Какой эквип подходит лучше для этих классов Дуалдагеры и лук - ПвЕ и соло ПвП пушка на хп и щит или кансел нож и щит - пати ПвП On 9/28/2024 at 3:29 PM, h1mpest said: Локации Где мобы +/- своего лвла и не пиздят ногами сразу на тп Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
IamFenomeno 163 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября (изменено) Хочешь за барда + окно? Ну если ты уже на барде, баф есть от нпс, то тебе нужно окно, которое тебе будет помогать вносить ДПС в соло-таргет!? Заведи себе в окно сумонера... Фс даст тебе возможность поставить на макрос в катах и с встроенным вампириком у шадов, ты сможешь 3-4ч фармить афк, без ребафов. Кот даст тебе баф на шанс\крит дмг. Ты будешь более боеспособным в пвп при наличии лука... так же у тебя плюха есть что на Свс, что на бд - массовая. Перед собой бьет порядком, можешь качаться на половинках фул тайм. Изменено 28 сентября пользователем IamFenomeno Святоша... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 16:18, BoostedAnimal сказал: Не ведись. Зараз понабігають любителі зажимати F1 мейн ДДхи і будуть розповідати, що бард - це не цікаво. Якщо хочеш за барда, то на цьому сервері це СВС. В порівнянні з БД у нього: - атакуючі масухи - профітніші і сильніші - є масс клінс - є мас хіл - є селф на атку - є селф на мдеф - денс на резіст від стріл, який тримається по КД і в принципі він по статам на голову вище за БДху Та і паті СВСу легше знайти буде (хоча на ПвЕ БД беріть радо, через берсерк) Якщо ти до цього на МВ не грав, то важливо підмітити наступне: З особливостей - усі денси і сонги стали ритмами. Тобто більше не потрібно тримати 2 барда в пачці. На перших стадіях СВС буде відігрувати роль напів-дд напів-танк. Якщо у вас мілі пак, то у свс є масухи, які допомагатимуть з дмг, якщо у вас пак магів - буде збирати ще одну пачку паріків. Якщо ж ти соло, то тобі дуже буде потрібний вовк. Качатися з ним буде набагато легше. Якщо купуєш вовка - йому приорітизуй кігті, а собі ПДеф, так як вовки кусають боляче, а ти за допомогою агра і ареста мобів зможеш на собі тримати. Пізніше зʼявляться масухи, там зможеш навіть на АоЕ трохи качнутися. По шмоту важко підказати, так як треба чекати анонс. Було дуже багато дискусій з приводу зміни бонусів сетів і бонусів від заточок. Тож все, що нижче - це базується на статах сетів попереднього сезону. Також буде залежати від того - який стиль гри ти обираєш. Якщо у тебе є напарник, і ви катаєте тупо удвох, то краще взяти ПЛ сет на СВСа. Так він буде доволі пристойно кришити мобів. Туди ж підуть і дуали ц грейда. Якщо ви так і продовжите гру (удвох) то на Б грейді в принципі нічого брати не потрібно, бо мобів ви і так бадьоро ковиряти будете, а покращення шмоту краще точкою компенсувати. Якщо ж ти соло, то візьми ФП, і вкладися на кігті вовку. Коли дійде до А грейду тут можна задуматися про БВх (я в курсі, що це Б грейд), бо він стає дешевим, а бонуси від А не такі значні. БВх дасть швидкості, жирності в порівнянні з ФП і тим паче ПЛ, і дамажки і ОСНОВНЕ резист до стану. БВх рар сет - в принципі доволі цінний. В руки необхідно вже брати А дуал дагери, так як вони при атаці мають шанс кенселити баф. Надалі я б рекомендував дивитися в сторону ІК + S дагери точені ну і звісно переточена ТТ. А якщо по бабкам у тебе прям норм, то візьми ще ДБ +6-7. Тут СВС стає прям доволі впевненою одиницею, який може мамкиних дамагерів (це ті, що пишуть, що барда можна видаляти) переїжджати, так як у тебе є 2 сала (маг і маг+фіз), які обоє з дамагом, є груповий клінс (допоможе знайти КП при потребі), є 2 хороших дебафи на каст, аткспд, дамаг ну і груп хіл + знятта вповільнення. При нормальному бусті СВС зможе створювати ніхєрову конкуренцію. Далі по стадіям все ситуативно і думки розходяться, але я б скіпнув діно і чекав би морай. Морай рар переточений на СВС може бути навіть кінцевим сетом. Основні плюхи - у нього і пдеф впорядку і бонуси на дамаг маються і знову ж таки резист до стану, бо стан на цьому сервері прямо кончений. Ще відмітив би те, що Arest не вартий місця на панелі. Радіус 150, рут всього на 3 секунди. І основна причина ігнору скіла - на МВ він не працює. Тож просто не витрачайте на це час. На олімпі СВС також вифармлює х2 від того, що БД фармить. А от по локаціям - хз що підказати. Уже деякі локації анонсували зміненими. Тут 100% треба чекати анонс. Я хз що я важливого пропустив. Питай по деталям Слушай,спасибо большое .что потратил время и дал такой развернутый ответ)В принципе мне все понятно,про волка я и думал,только про 2 окно определиться не могу ,читаю парней которые пишут ниже и понимаю их логику в плане кота или фс.но мне привычно же)Привык там или варк на баф или пп,понятно клубная карта,но потом то что делать?)понятное дело кп ,но пока я думал про соло игру,как там сложится неизвестно)Но всё равно спасибо большое) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 16:21, IamFenomeno сказал: Хочешь за барда + окно? Ну если ты уже на барде, баф есть от нпс, то тебе нужно окно, которое тебе будет помогать вносить ДПС в соло-таргет!? Заведи себе в окно сумонера... Фс даст тебе возможность поставить на макрос в катах и с встроенным вампириком у шадов, ты сможешь 3-4ч фармить афк, без ребафов. Кот даст тебе баф на шанс\крит дмг. Ты будешь более боеспособным в пвп при наличии лука... так же у тебя плюха есть что на Свс, что на бд - массовая. Перед собой бьет порядком, можешь качаться на половинках фул тайм. Понял,спасибо большое ,рассмотрю этот вариант) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 16:18, НечтоХрустящее сказал: Свс сильней бд Если будут агатионы - ПП, если (внезапно-невероятно) их не будет - кота Дуалдагеры и лук - ПвЕ и соло ПвП пушка на хп и щит или кансел нож и щит - пати ПвП Где мобы +/- своего лвла и не пиздят ногами сразу на тп Спасибо большое,но не мог бы ты пояснить про агатионов,в чем суть?просто кот и пп совсем не рядом) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
h1mpest 2 Опубликовано: 28 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 16:09, TORONTO сказал: Выбирай СВСа, он бард "атакующего" плана Из оружия - дуалдагера+лук Из шмота - привычные брига +++ и БВ хэви +++ (если только не актуализируют другие сеты, но об этом в патчноуте) Из самонов - волк В остальном, рекомендую отказаться от идеи "соло игры", и найти себе компаньонов со схожими интересами и приоритетами ТОже благодарю,за твои советы) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Log131 53 Опубликовано: 28 сентября Рассказать Опубликовано: 28 сентября 28.09.2024 в 16:53, h1mpest сказал: Как понять удалить?) и прям настолько всё плохо? Постоять за себя никак не сможет и его удел только оконный баф? после 3 тей стадии да окно не больше если только патчем не изменят чтото либо играется овербустом но это не для соло игроков тема t.me/log131 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.