Miq 0 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября ваш "клієнт" мав скачати 14 гб судячи з напису в статусі завантаження. натомість коли я повернувся до компа він накачав на 27 !!! більше того, гра навіть не запускається, зявляється тільки логотип античіта, вінда крашиться і перезапускає комп ! найс клієнт, найс пограв, дякую Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 714 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 09:04, Miq сказав: ваш "клієнт" мав скачати 14 гб судячи з напису в статусі завантаження. натомість коли я повернувся до компа він накачав на 27 !!! більше того, гра навіть не запускається, зявляється тільки логотип античіта, вінда крашиться і перезапускає комп ! найс клієнт, найс пограв, дякую Будь-ласка уточніть звідки качали апдейтер. яка в Вас серія і версія віндовс. Ви качали клієнт повністтю чи оновлювали клієнт який вже маєте? Клієнт гри не може мати розмір 14гб, навіть якщо у апдейтері показувалась ця інформація. Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября (изменено) 01.10.2024 в 09:10, Eiacane сказав: Будь-ласка уточніть звідки качали апдейтер. яка в Вас серія і версія віндовс. Ви качали клієнт повністтю чи оновлювали клієнт який вже маєте? Клієнт гри не може мати розмір 14гб, навіть якщо у апдейтері показувалась ця інформація. качав з вашого сайту, у розділі "файли", ОС Windows 10 Pro х64, версія 22H2 качав повністю, створив папку на диску, закинув туди лаунчер, запустив а скільки ваша л2 в результаті займає ? лаунчер при скачуванні писав що лишилось 14гб, виходить це обман, виправте у лаунчері цей момент. мені як людині у якої трафік обмежений, це не приємно Изменено 1 октября пользователем Miq додав розрядність вінди Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
lrd 496 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 09:26, Miq сказал: а скільки ваша л2 в результаті займає ? ~27,9 ГБ Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 09:48, lrd сказав: ~27,9 ГБ найс, стільки нехай в лаунчері і буде написано при завантаженні, а не 14 чи це тільки в мене так 😑 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября ну гаразд, розмір не головне. а що робити із запуском гри ? ось що пише вінда після крашу: Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 714 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 10:17, Miq сказав: ну гаразд, розмір не головне. а що робити із запуском гри ? ось що пише вінда після крашу: а віндовс не порізана? бо вперше за 4 роки таке бачу. Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 10:36, Eiacane сказав: а віндовс не порізана? бо вперше за 4 роки таке бачу. порізана в якому сенсі ? недооновлена, не ліцензійно запакована з власними налаштуваннями і вирізаними функціями ? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября єдине що робив з віндою, заблокував оновлення, та видалив вбудований браузер edge Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 714 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 10:45, Miq сказав: порізана в якому сенсі ? недооновлена, не ліцензійно запакована з власними налаштуваннями і вирізаними функціями ? 01.10.2024 в 10:46, Miq сказав: єдине що робив з віндою, заблокував оновлення, та видалив вбудований браузер edge так, порізана - це з вирізаними функціями. спробуйте встановити останні оновлення. також папку з грою додайте в виключення захисника віндовс (брандмауера). після цього зробіть фул чек, а далі фаст чек. Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 11:06, Eiacane сказав: спробуйте встановити останні оновлення. також папку з грою додайте в виключення захисника віндовс (брандмауера). після цього зробіть фул чек, а далі фаст чек. оновлення не хочу вмикати, вони були вимкнені не так давно та накачали і так вже достатньо десятки гігабайт всього що можна було не знаю як додати саме Папку у виключення, тому додав лише лаунчер і взагалі тимчасово вимкнув бранмауери, зробив фул\фаст чек і... нічого не змінилось що ж, дякую за спробу допомогти Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 714 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 12:02, Miq сказав: оновлення не хочу вмикати, вони були вимкнені не так давно та накачали і так вже достатньо десятки гігабайт всього що можна було не знаю як додати саме Папку у виключення, тому додав лише лаунчер і взагалі тимчасово вимкнув бранмауери, зробив фул\фаст чек і... нічого не змінилось що ж, дякую за спробу допомогти сенс у тому, щоб не вимикати брандмауер. а тільки додати у вийнятки. ну античіт скоріш за все й свариться на неактуальні файли віндовс. Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 12:19, Eiacane сказав: ну античіт скоріш за все й свариться на неактуальні файли віндовс. коротше все це марно, наставив оновлень всі яку були доступні, але це не допомогло, дякую за увагу і потрачений трафік. можливо варто змінити вінду на стару добру 7ку, а на разі з мене вистачить цього проекту, спробую якийсь інший Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 714 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2024 в 17:12, Miq сказав: коротше все це марно, наставив оновлень всі яку були доступні, але це не допомогло, дякую за увагу і потрачений трафік. можливо варто змінити вінду на стару добру 7ку, а на разі з мене вистачить цього проекту, спробую якийсь інший Написав Вам у особисті на форумі. Будемо дуже вдячні за допомогу. Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 11 октября Автор Рассказать Опубликовано: 11 октября все питання знято Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения