MoonQueen 2 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября (изменено) Привіт, на цей сезон вирішив грати з кланом Old School. Я людина спостережлива і граючи в 3-х різних паках я зробив висновки і зрозумів, що треба для того щоб створити ідеальний пак магів. Пачка нова, збирав всіх знайомих з ким грав і за кого можу поручитись, але всіх не вистачило на фулку, тому я тут в пошуках людей) а саме ЕЕ, ШЕ, БП Трішки про пачку: Тут всі свої. Всі мене знають, що я в душі комік і обожнюю чорний гумор і жарти про геїв, зі мною нудно не буде повірь >_0. А якщо серйозно то я не планую робити вечірній прайм аля як другу роботу. Ми прийшли отримати задоволення, відпочити і відволіктись від буденного життя, так, прайм тримати потрібно, але я зроблю все для того, щоб це не стало так само рутинною справою як робота. Зайшовши на прайм ти будеш знати, що буде весело, будуть жарти, звісно, у відповідальні моменти (гвг, кланові івенти і т. д.) все буде серйозно, але як тільки ми займемо якийсь смачний спотик з мобчиками, можна сміло відкрити баночку пивка і відпочивати насолоджуючись гарною компанією і улюбленою грою. Попередньо прайм з 19:00 до 00:00 по Києву (на ОБТ це питання ще буде обговорюватись) Мій телеграм @Zirka_Vasil Изменено 10 октября пользователем MoonQueen Yrel и Ledger 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября Йомайо, пак моєї мрії 🥰 ( аж задумалась 😇) Сподіваюсь вам сподобається в ОС 🥳 Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 MoonQueen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 363 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября Успіхів вам! Будемо сильніші разом! OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! MoonQueen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Yrel 231 Опубликовано: 2 октября Рассказать Опубликовано: 2 октября Як просуваються пошуки хілів? 🌚 Якщо будуть зайві дай нам одного 😇 Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MoonQueen 2 Опубликовано: 10 октября Автор Рассказать Опубликовано: 10 октября ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NamelessZero 0 Опубликовано: 10 октября Рассказать Опубликовано: 10 октября Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NamelessZero 0 Опубликовано: 10 октября Рассказать Опубликовано: 10 октября Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MoonQueen 2 Опубликовано: 11 октября Автор Рассказать Опубликовано: 11 октября ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
T32 0 Опубликовано: 11 октября Рассказать Опубликовано: 11 октября UPPP Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MoonQueen 2 Опубликовано: 11 октября Автор Рассказать Опубликовано: 11 октября ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NamelessZero 0 Опубликовано: 11 октября Рассказать Опубликовано: 11 октября UpUp Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NamelessZero 0 Опубликовано: 11 октября Рассказать Опубликовано: 11 октября Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NamelessZero 0 Опубликовано: 11 октября Рассказать Опубликовано: 11 октября Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.