Meandor 8 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября Розказую як я тестував роботу цього кубіка у бішей. Взяв моба у Valley of Saints котрий вішає дебаф "Chill" - заагрив і почав по системних логах спостерігати що відбувається, а також відраховувати час коли кубік "працює". Кубік працює досить рандомно, наприклад відновлює ХП він у інтервалі від 9 до 18 секунд. Щодо клінсу дебафів - то клінс я отримував десь через 15-18 секунд після того як на мене повішали "Chill" Хотілось би розібратись в цьому. Складається враження що уміння кубіка хіл і клінс мають одинаковий приорітет. Наприклад розпишу припущення логіки роботи кубіка по "тіках": 1-ий тік. Умова: ХП не Фулл - Кубік відновлює ХП 2-ий тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебафа нема, але кубик юзає клінс, але не відновлює ХП. 3-ій тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебаф є, але кубік юзає хіл. 4-ий тік. Умова: ХП не Фулл - висить дебаф, кубік юзає хіл. Розробники, вам би прописати тест сценарії для роботи кубіка і зробити приорітизацію і умови для роботи навиків кубіка, для прикладу: Cleanse > Heal if no Debuff / full HP = no action if no Debuff / not full HP = use heal if Debuff / full HP = use cleanse if Debuff / not full HP = use cleanse Всратослав The Loopa 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
alexakuna 2 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября 10.10.2024 в 00:39, Meandor сказав: Розказую як я тестував роботу цього кубіка у бішей. Взяв моба у Valley of Saints котрий вішає дебаф "Chill" - заагрив і почав по системних логах спостерігати що відбувається, а також відраховувати час коли кубік "працює". Кубік працює досить рандомно, наприклад відновлює ХП він у інтервалі від 9 до 18 секунд. Щодо клінсу дебафів - то клінс я отримував десь через 15-18 секунд після того як на мене повішали "Chill" Хотілось би розібратись в цьому. Складається враження що уміння кубіка хіл і клінс мають одинаковий приорітет. Наприклад розпишу припущення логіки роботи кубіка по "тіках": 1-ий тік. Умова: ХП не Фулл - Кубік відновлює ХП 2-ий тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебафа нема, але кубик юзає клінс, але не відновлює ХП. 3-ій тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебаф є, але кубік юзає хіл. 4-ий тік. Умова: ХП не Фулл - висить дебаф, кубік юзає хіл. Розробники, вам би прописати тест сценарії для роботи кубіка і зробити приорітизацію і умови для роботи навиків кубіка, для прикладу: Cleanse > Heal if no Debuff / full HP = no action if no Debuff / not full HP = use heal if Debuff / full HP = use cleanse if Debuff / not full HP = use cleanse Вот оно - поколение Альфа) Каждый второй айтишник) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meandor 8 Опубликовано: 9 октября Автор Рассказать Опубликовано: 9 октября Ні ні, я з 80-их Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
gestS 41 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября 10.10.2024 в 00:39, Meandor сказал: Розказую як я тестував роботу цього кубіка у бішей. Взяв моба у Valley of Saints котрий вішає дебаф "Chill" - заагрив і почав по системних логах спостерігати що відбувається, а також відраховувати час коли кубік "працює". Кубік працює досить рандомно, наприклад відновлює ХП він у інтервалі від 9 до 18 секунд. Щодо клінсу дебафів - то клінс я отримував десь через 15-18 секунд після того як на мене повішали "Chill" Хотілось би розібратись в цьому. Складається враження що уміння кубіка хіл і клінс мають одинаковий приорітет. Наприклад розпишу припущення логіки роботи кубіка по "тіках": 1-ий тік. Умова: ХП не Фулл - Кубік відновлює ХП 2-ий тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебафа нема, але кубик юзає клінс, але не відновлює ХП. 3-ій тік. Умова: ХП ФУЛЛ - Дебаф є, але кубік юзає хіл. 4-ий тік. Умова: ХП не Фулл - висить дебаф, кубік юзає хіл. Розробники, вам би прописати тест сценарії для роботи кубіка і зробити приорітизацію і умови для роботи навиків кубіка, для прикладу: Cleanse > Heal if no Debuff / full HP = no action if no Debuff / not full HP = use heal if Debuff / full HP = use cleanse if Debuff / not full HP = use cleanse ты знаешь как работают кубики с несколькими эффектами? например как работает смарт кубик, он не только агрит, но и клинсит, но идет выборка из вариантов так что если ты думаешь, что должно и хилить и клинсить, то нет, не должно Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 4 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября Теж помітила нелогічність в діях кубика, плюсану за коригування) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 4 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября (изменено) 10.10.2024 в 00:44, gestS сказал: ты знаешь как работают кубики с несколькими эффектами? например как работает смарт кубик, он не только агрит, но и клинсит, но идет выборка из вариантов так что если ты думаешь, что должно и хилить и клинсить, то нет, не должно Ні, просто складається враження, що дії кубика рандомні і не залежать від стану НР і дебафу на персонажі. a кубик має ж бути smart ) Изменено 9 октября пользователем devil in i Meandor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
gestS 41 Опубликовано: 9 октября Рассказать Опубликовано: 9 октября 10.10.2024 в 00:46, devil in i сказал: Ні, просто складається враження, що дії кубика рандомні і не залежать від стану НР і дебафу на персонажі. Я кубик має ж бути smart ) все так, полностью рандомные Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meandor 8 Опубликовано: 9 октября Автор Рассказать Опубликовано: 9 октября 10.10.2024 в 00:44, gestS сказал: ты знаешь как работают кубики с несколькими эффектами? например как работает смарт кубик, он не только агрит, но и клинсит, но идет выборка из вариантов так что если ты думаешь, что должно и хилить и клинсить, то нет, не должно Знаю, але і у рандомі має бути певна логіка. Не знаю як тут на сервері, але смарт кубики у ШК/Тк/самонерів мають різні ефекти. Для прикладу у ШК це Клінс, дебаф і агр. Але у ШК кубіка приорітет наступний: Клінс > агр/дебаф А Агр=дебаф по приорітету. І получається так що якщо є що клінсити, то кубік спочатку клінсить, відраховується новий тік і якщо нема що клінсити то кубік рандомно або кидає дебаф, або агрить. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meandor 8 Опубликовано: 11 октября Автор Рассказать Опубликовано: 11 октября 10.10.2024 в 00:44, gestS сказал: ты знаешь как работают кубики с несколькими эффектами? например как работает смарт кубик, он не только агрит, но и клинсит, но идет выборка из вариантов так что если ты думаешь, что должно и хилить и клинсить, то нет, не должно Up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meandor 8 Опубликовано: 11 октября Автор Рассказать Опубликовано: 11 октября Доречі, а додайте можливість точити цей скіл як і всі інші другопрофні кубіки Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.