forMatik 4 Опубликовано: 18 ноября Рассказать Опубликовано: 18 ноября (изменено) Я дивлюсь не один такий ,ну відповіді на вирішення проблеми не знайшов. Зробив кв отримав марку ,а взяти профу не можу Ігровий нік Devana Shot00000.bmp Изменено 18 ноября пользователем forMatik не той скрін Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября 10+ годин вже пройшло ,дайте хоч якусь реакцію....прем горить, клуб карта горить ,12 годин простоя ...як мінімум вже сьогодні пройшло 3 години робоого часу .Зробіть хоч щось будь ласка Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября Не ну я думав що питання затягнеться ,ну вибачте на добу забити хер на користувачів с проблемами на вашому сервері через ваш же не професіоналізм ,це конечно топ відношення Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября Треба змінити мову у Батлера на Англ. просто бля змінити мову ... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения