Miq 0 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября гранд мастери не дають 2 профу за завершений квест ітем, виправте будь ласка Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября можна хоч якийст фідбек від техвідділу, вони знають про це взагалі ? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября (изменено) і якщо це якась афера, я не потрачу МС в будь якому разі, через таку дурницю Изменено 19 ноября пользователем Miq Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
chopchop1 10 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября 19.11.2024 в 18:15, Miq сказал: можна хоч якийст фідбек від техвідділу, вони знають про це взагалі ? а ти напиши в тех підтримку в кабінеті, а не на форум) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября Я пишу ще від учора ,годині о 23й почав 19.11.2024 в 18:31, chopchop1 сказав: а ти напиши в тех підтримку в кабінеті, а не на форум) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября 19.11.2024 в 18:23, Miq сказав: і якщо це якась афера, я не потрачу МС в будь якому разі, через таку дурницю Я вже 52й апнув на першій профі ,вже навіть кікнуло з академки Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября 19.11.2024 в 18:15, Miq сказав: можна хоч якийст фідбек від техвідділу, вони знають про це взагалі ? Коротше до кричався я в ТГ ,сказали заповнити в особистому кабінеті Тікет ,написав туди зараз чекаю Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
forMatik 4 Опубликовано: 19 ноября Рассказать Опубликовано: 19 ноября 19.11.2024 в 09:56, Miq сказав: гранд мастери не дають 2 профу за завершений квест ітем, виправте будь ласка Будь ласка, спробуйте змінити мову діалогів у NPC Butler на англійську та спробувати знову Спробуй що посовітували,а то в мене блекаут Miq 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Miq 0 Опубликовано: 19 ноября Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября 19.11.2024 в 19:26, forMatik сказав: Будь ласка, спробуйте змінити мову діалогів у NPC Butler на англійську та спробувати знову Спробуй що посовітували,а то в мене блекаут це реально спрацювало !! дякую Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения