Перейти к публикации
Saloedov

як підняти користь баферів в паті

Рекомендованные сообщения

Пропоную ось що, всі напевно знають що сапорт особливо Овера не беруть на кач, тому що є часовий баф в городі і сам клас тільки треба на КМах щоб лити ЦП особливо актуально на ранніх єтапах далі це трохи спадає але все ще сапорт віконний залишається ( він якби мейн але вікно)) і зачасту овер/варк/ПП сидить на вікні спойла, барда, заливки, тому є ідея зробити так щоб: взяв ти овера мейном, взяв йому саб наприклад спойла і на певному лвлі оверу дається трансформа в якій він може тільки спойлити, при цьому йому не треба грузити спойла вікном і під нього є місце щоб йього качали.

P.S. в захист всих Оверів скажу те, що старі і нові локи просто фармити без овера, а не так  як було це раніше коли потрібно було їх дебафати, бо потрібні скіли гравцям даються раніше, а сила мобів незмінна або дуже мала, можна ще передивитись цей варіант.

Підсумуємо: сапорт (Овер/Варк/ПП) постоянно сидить на інших чарах і дуже мало на мейні, або в 2-3 вікна, або спить на клаві тому що для нього немає єкшена ))

У овера есть 2 варианта игры: быть окошком который по крику кла кидает Алли целку или быть больным ублюдком который фармит оли и сам собирает пати в поле/инсты. Третьего не дано.

04.12.2024 в 17:33, Saloedov сказав:

Пропоную ось що, всі напевно знають що сапорт особливо Овера не беруть на кач, тому що є часовий баф в городі і сам клас тільки треба на КМах щоб лити ЦП особливо актуально на ранніх єтапах далі це трохи спадає але все ще сапорт віконний залишається ( він якби мейн але вікно)) і зачасту овер/варк/ПП сидить на вікні спойла, барда, заливки, тому є ідея зробити так щоб: взяв ти овера мейном, взяв йому саб наприклад спойла і на певному лвлі оверу дається трансформа в якій він може тільки спойлити, при цьому йому не треба грузити спойла вікном і під нього є місце щоб йього качали.

P.S. в захист всих Оверів скажу те, що старі і нові локи просто фармити без овера, а не так  як було це раніше коли потрібно було їх дебафати, бо потрібні скіли гравцям даються раніше, а сила мобів незмінна або дуже мала, можна ще передивитись цей варіант.

Підсумуємо: сапорт (Овер/Варк/ПП) постоянно сидить на інших чарах і дуже мало на мейні, або в 2-3 вікна, або спить на клаві тому що для нього немає єкшена ))

бигвар не требует этого
значит такого не будет. 

можна як варіант апнути яди у варка/овера для паріків, зробити спалення мани поменьше бо того ж овера ізза цього мало хто бере, можна зробити навик: друк мороку по мобам и коли він проходить то регенить паті МП тому що в пвп його ніхто не кидає, ну і накінець щось додумати, рідкорегувати, добавити Оверу/варку/ПП щоб вони були завжди корисні в паті.

P.S. я не хочу щоб їх робили імбою, хочу щоб їм дали нове життя яке у них відібрали, тому діліться своїми ідеями

12.12.2024 в 21:43, OverLab сказал:

впринципе никого нигде не берут, тут не проблема овера, сервак такой

ну в рандомках да, а в клані де є паті в яких є сапорт який як я писав вище, або в вікнах або спить на клаві, та і якщо їм дати або переробити безтолкові скіли то буде норм, а по поводу рандомок біда, тому що скіли апнуті так що людина може соло фармити СТАРІ локи, тому я вважаю що треба їх апати і ця проблема вирішиця ( онлайн великий, Лок мало, та щей соло фармляться). В ітозі людям немає куди приткнутися, їм стає сумно і вони зливаються

Изменено пользователем Saloedov

04.12.2024 в 18:33, Saloedov сказал:

Покупаешь волка одеваеш ему хотябы когди, береш в руку топор и караешь получше всякого дд.

Изменено пользователем Qwantum

14.12.2024 в 00:29, Qwantum сказал:

Покупаешь волка одеваеш ему хотябы когди, береш в руку топор и караешь получше всякого дд.

це все я знаю, проходив, але я говорю про паті кач і чому це повинні робити лише сапорти?...чому зараз багато хто бігає без сапорта в паті навіть на ганг, той же овер бігає офф паті, а в паті 5 дд, ну це я вважаю не правильно, сервер перетворюється на пвп де є тільки апнуті дд

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...