Перейти к публикации
Bar23

Стадія імбаланс. Саферо собі малює ?

Рекомендованные сообщения

Всім привіт , хочу дати фідбек по поточному періоду гри:
Стадія дуже не продумана і імбалансна. Як це зробити олімп де різні умови для всіх ? Я розумію, що для людей з великим онлайном треба додатковий контент, але дати 3тю профу і S-grade це дуже імбово. У мене онлайн по 3-4 години в день, я не можу викачати до олімпа 76 і зробити профу. Тому що потрібно качати саби, потрібно качати баф. При всьому бажанні це не реально. Але люди у яких великий онлайн отримали ОВЕР БУСТ, перед гравцями у яких онлайн менший. До того всього, руна яка прибирає штраф з грейду -5 лвл не працює на S-grade, що вносить ще більший імбаланс на олімпі. Це по перше. По друге, олімп відбувся , другопрофніки насосали, що далі ? Ще тиждень гри з капом 75.... Це навіщо ? От просто поясніть логіку ? основний чек поінт гри - це олімп. Олімп завершився, хто встиг качнуться - пофармив олімп, хто не встиг - понюхав бебру. Навіщо ще додатковий тиждень капу ? Геть не логічно! На минулому МВ було набагато краще (Хоча Саферо на стрімі казав що гірше.. Мабуть він просто не грав на минулому сервері, а просто собі малював =) раз не знає що робиться у нього під носом). Був кап 74 і взяти 76 це був супер хард. І той хто вбрав 76 і так був з овер бустом. А зараз це просто хард який підсилу кожному з високим онлайном. 
Підсумок: Хто має великий онлайн отримує овербуст у вигляді 76 лвл і 3 профи, S-Grade, саб скіли. Хто не має високого онлайну отримує набагато менше. ЦЕ ВНОСИТЬ ІМБАЛАНС В ГРУ. Дякую

07.12.2024 в 22:04, Bar23 сказав:

Всім привіт , хочу дати фідбек по поточному періоду гри:
Стадія дуже не продумана і імбалансна. Як це зробити олімп де різні умови для всіх ? Я розумію, що для людей з великим онлайном треба додатковий контент, але дати 3тю профу і S-grade це дуже імбово. У мене онлайн по 3-4 години в день, я не можу викачати до олімпа 76 і зробити профу. Тому що потрібно качати саби, потрібно качати баф. При всьому бажанні це не реально. Але люди у яких великий онлайн отримали ОВЕР БУСТ, перед гравцями у яких онлайн менший. До того всього, руна яка прибирає штраф з грейду -5 лвл не працює на S-grade, що вносить ще більший імбаланс на олімпі. Це по перше. По друге, олімп відбувся , другопрофніки насосали, що далі ? Ще тиждень гри з капом 75.... Це навіщо ? От просто поясніть логіку ? основний чек поінт гри - це олімп. Олімп завершився, хто встиг качнуться - пофармив олімп, хто не встиг - понюхав бебру. Навіщо ще додатковий тиждень капу ? Геть не логічно! На минулому МВ було набагато краще (Хоча Саферо на стрімі казав що гірше.. Мабуть він просто не грав на минулому сервері, а просто собі малював =) раз не знає що робиться у нього під носом). Був кап 74 і взяти 76 це був супер хард. І той хто вбрав 76 і так був з овер бустом. А зараз це просто хард який підсилу кожному з високим онлайном. 
Підсумок: Хто має великий онлайн отримує овербуст у вигляді 76 лвл і 3 профи, S-Grade, саб скіли. Хто не має високого онлайну отримує набагато менше. ЦЕ ВНОСИТЬ ІМБАЛАНС В ГРУ. Дякую

на наступний олімп ніхуя не зміниться. тому що коли апнуть стадію, через 4 дня знов оллімп :pandaredlol:

ті хто зараз має 77лвл, вони вже будуть бігати 79-80, в той час як "другопрофніки" апнуть 76 і може апнуть саби 75, але це не точно :pandaredlol: сервер для бігвара, пора це вже зрозуміти) 

что ты хочешь добиться на олимпе с онлайном 3-4 часа?

или некст тема будет что не честно 3-4 часа, а у меня дк 0 , а у чела 8 ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...