Bar23 0 Опубликовано: 7 декабря Рассказать Опубликовано: 7 декабря Всім привіт , хочу дати фідбек по поточному періоду гри: Стадія дуже не продумана і імбалансна. Як це зробити олімп де різні умови для всіх ? Я розумію, що для людей з великим онлайном треба додатковий контент, але дати 3тю профу і S-grade це дуже імбово. У мене онлайн по 3-4 години в день, я не можу викачати до олімпа 76 і зробити профу. Тому що потрібно качати саби, потрібно качати баф. При всьому бажанні це не реально. Але люди у яких великий онлайн отримали ОВЕР БУСТ, перед гравцями у яких онлайн менший. До того всього, руна яка прибирає штраф з грейду -5 лвл не працює на S-grade, що вносить ще більший імбаланс на олімпі. Це по перше. По друге, олімп відбувся , другопрофніки насосали, що далі ? Ще тиждень гри з капом 75.... Це навіщо ? От просто поясніть логіку ? основний чек поінт гри - це олімп. Олімп завершився, хто встиг качнуться - пофармив олімп, хто не встиг - понюхав бебру. Навіщо ще додатковий тиждень капу ? Геть не логічно! На минулому МВ було набагато краще (Хоча Саферо на стрімі казав що гірше.. Мабуть він просто не грав на минулому сервері, а просто собі малював =) раз не знає що робиться у нього під носом). Був кап 74 і взяти 76 це був супер хард. І той хто вбрав 76 і так був з овер бустом. А зараз це просто хард який підсилу кожному з високим онлайном. Підсумок: Хто має великий онлайн отримує овербуст у вигляді 76 лвл і 3 профи, S-Grade, саб скіли. Хто не має високого онлайну отримує набагато менше. ЦЕ ВНОСИТЬ ІМБАЛАНС В ГРУ. Дякую Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
sharF1k 489 Опубликовано: 7 декабря Рассказать Опубликовано: 7 декабря 07.12.2024 в 22:04, Bar23 сказав: Всім привіт , хочу дати фідбек по поточному періоду гри: Стадія дуже не продумана і імбалансна. Як це зробити олімп де різні умови для всіх ? Я розумію, що для людей з великим онлайном треба додатковий контент, але дати 3тю профу і S-grade це дуже імбово. У мене онлайн по 3-4 години в день, я не можу викачати до олімпа 76 і зробити профу. Тому що потрібно качати саби, потрібно качати баф. При всьому бажанні це не реально. Але люди у яких великий онлайн отримали ОВЕР БУСТ, перед гравцями у яких онлайн менший. До того всього, руна яка прибирає штраф з грейду -5 лвл не працює на S-grade, що вносить ще більший імбаланс на олімпі. Це по перше. По друге, олімп відбувся , другопрофніки насосали, що далі ? Ще тиждень гри з капом 75.... Це навіщо ? От просто поясніть логіку ? основний чек поінт гри - це олімп. Олімп завершився, хто встиг качнуться - пофармив олімп, хто не встиг - понюхав бебру. Навіщо ще додатковий тиждень капу ? Геть не логічно! На минулому МВ було набагато краще (Хоча Саферо на стрімі казав що гірше.. Мабуть він просто не грав на минулому сервері, а просто собі малював =) раз не знає що робиться у нього під носом). Був кап 74 і взяти 76 це був супер хард. І той хто вбрав 76 і так був з овер бустом. А зараз це просто хард який підсилу кожному з високим онлайном. Підсумок: Хто має великий онлайн отримує овербуст у вигляді 76 лвл і 3 профи, S-Grade, саб скіли. Хто не має високого онлайну отримує набагато менше. ЦЕ ВНОСИТЬ ІМБАЛАНС В ГРУ. Дякую на наступний олімп ніхуя не зміниться. тому що коли апнуть стадію, через 4 дня знов оллімп ті хто зараз має 77лвл, вони вже будуть бігати 79-80, в той час як "другопрофніки" апнуть 76 і може апнуть саби 75, але це не точно сервер для бігвара, пора це вже зрозуміти) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Armaif 102 Опубликовано: 8 декабря Рассказать Опубликовано: 8 декабря Строго похуй. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
evp 11 Опубликовано: 8 декабря Рассказать Опубликовано: 8 декабря что ты хочешь добиться на олимпе с онлайном 3-4 часа? или некст тема будет что не честно 3-4 часа, а у меня дк 0 , а у чела 8 ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.