reetveter 2 Опубликовано: 2 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 2 апреля 2019 Hello everyone, About me: I'm Dutch and play L2 since c3 on L2World. After that i moved to L2Gold.org and L2G-Oldschool. That was a fun period of L2, i met a lot of nice players, from all over the world and had some fun pvp as well. After that i played on some other L2 servers, but most of them failed or terrible GM's. So i quit playing L2 for a long time. Now i like to find my joy back on L2e-global.com. About our clan: We (me and Redhat) will start a clan on this server. We will focus on team play and having fun on this server with a small group of international people. Join us on discord: https://discord.gg/ZY6Z4wN Message me there and tell something about: yourself + class + nickname. Promoting video: Apache Ant 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ASAKURA 5 Опубликовано: 2 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 2 апреля 2019 gl Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 3 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 3 апреля 2019 gl Thanks :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 3 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 3 апреля 2019 Searching for 2-3 more international players. Feel free to contact me for more information. :) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 4 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 4 апреля 2019 Hello everyone, Read here the clan information: Clan name: MonkeyBusiness Clan leader: reetveter (WC) Farm rules: - We farm in "Random including spoil" party. - Everyone keep there own mats and is responsible for their own gear. Raid rules: - We do raids with "Finders keepers" party. I will pick up the drops. - Drops will be in CWH (I will choose who will get what etc.) Clan vision: - We will focus on team play and having fun with a small group with international people. - I am always open for suggestions/advice but always speak in a respectffull way. - We will focus first to reach lvl40+ and 2nd class change, later we will organise raids and other clan activities. - I won't make a clan spoiler or crafter. Since no time for that but feel free to make one if you have time left. - I enjoy clan war and siege, but no worries. I will choose our enemy's wisely. So you won't get killed by high lvl players, evertime you want to exp/farm. Feel free to contact me on discord: reetveter#5168 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Donpaco 8 Опубликовано: 4 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 4 апреля 2019 probably 6 dutchies willing to join your clan! :). All experienced players. That also means we are 30+ years old, have kids job etc so we are casual players > playing during the evenings. Still figuring out our party setup Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Beethoven70 0 Опубликовано: 5 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 5 апреля 2019 Up! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ryu 4 Опубликовано: 5 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 5 апреля 2019 just for info, how old are you? and your co-leader? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Po3oBbIuCJIoHuK 381 Опубликовано: 5 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 5 апреля 2019 piska-rediska Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 6 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 6 апреля 2019 just for info, how old are you? and your co-leader? How old? Is this a dating site buddy. ^^ We are both 28+. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 6 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 6 апреля 2019 Searching for an active OL text me here or on discord. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
HAZ 0 Опубликовано: 6 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 6 апреля 2019 intrestin, you only usin discord? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ryu 4 Опубликовано: 6 апреля 2019 Рассказать Опубликовано: 6 апреля 2019 How old? Is this a dating site buddy. ^^ We are both 28+. i just prefer adult ppl as cl, that why i asked Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 7 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 7 апреля 2019 Recruiting international players, we play with a mage party/mixed with support. We are currently searching for: OL, Bishop, elemental summoner, EE, SE, BD, SpS and SpH. pm me ingame: reetveter or on discord: reetveter#5168 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
reetveter 2 Опубликовано: 8 апреля 2019 Автор Рассказать Опубликовано: 8 апреля 2019 Up. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.