Masakra 1 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа Всем привет, друзья! Решили мы с другом, так сказать вспомнить былые времена 😂 и снова поиграть, всеми нами любимую игру lineage 2. Нашли этот проект, он нам показался очень интересным. Вопрос вот в чем, хотелось бы узнать у опытных игроков данного проекта, некую информацию по классу SwS.Так как сервер кастомный и очень много разных нововведений. В свое время я играл на БП и ЕЕ ну и на разных ДД магах. Опыта игры на SwS не было . Хотелось бы узнать от опытных игроков на данном классе, в реалиях этого сервера как лучше одеваться по грейдам от Д и до конца, с чем лучше бегать, как вести себя в масс пвп и разных паках, вообще, все что можете рассказать и чем поделится (гайды приветствуются) . всем заранее, спасибо ! Добра, мирного неба. welcome 🤗 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Log131 49 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа 1 стадия делаешь бвх + лук + дуал дули 2 стадия бвх +8 + лук + дуал с пвп вставкой 2.5 понимашеь что тотал хуета а не класс оффаешь игру t.me/log131 BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Masakra 1 Опубликовано: 23 августа Автор Рассказать Опубликовано: 23 августа 23.08.2024 в 19:44, Log131 сказал: 1 стадия делаешь бвх + лук + дуал дули 2 стадия бвх +8 + лук + дуал с пвп вставкой 2.5 понимашеь что тотал хуета а не класс оффаешь игру Спасибо 😂😂 2,5 обнадеживает Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BoostedAnimal 124 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа (изменено) On 8/23/2024 at 8:53 PM, Masakra said: Спасибо 😂😂 2,5 обнадеживает Не слухай цей брєд. Тіп поруч тему створив, де пропонує видалити усі класи, які дамаг не наносять. Типовий придставник школоло "цибулько явурон". Я все життя на БД катаю. Тут також. Тож +- класи схожі. СВС виграє в усьому. Тут йому і селф баф на дамаг дали. Є у нього і груп хіл і купа корисних дебафів. Якщо розписати коротко, то СВС це саме той бард, якого будуть брати 80% паків. З особливостей - усі денси і сонги стали ритмами. Тобто більше не потрібно тримати 2 барда в пачці. На перших стадіях СВС буде відігрувати роль напів-дд напів-танк. Якщо у вас мілі пак, то у свс є масухи, які допомагатимуть з дмг, якщо у вас пак магів - буде збирати ще одну пачку паріків. По шмоту важко підказати, так як треба чекати анонс. Було дуже багато дискусій з приводу зміни бонусів сетів і бонусів від заточок. Тож все, що нижче - це базується на статах сетів попереднього сезону. Також буде залежати від того - який стиль гри ви для себе обрали. Якщо ви катаєте тупо удвох, то краще взяти ПЛ сет на СВСа. Так він буде доволі пристойно кришити мобів. Туди ж підуть і дуали ц грейда. Якщо ви так і продовжите гру (удвох) то на Б грейді в принципі ніого брати не потрібно, бо мобів ви і так бадьоро ковиряти будете, а покращення шмоту краще точкою компенсувати. Коли дійде до А грейду тут можна задуматися про БВх (я в курсі, що це Б грейд), бо він стає дешевим, а бонуси від А не такі значні. БВх дасть і швидкості і чучуть жирності і дамажки і ОСНОВНЕ резист до стану. БВх рар сет - в принципі доволі цінний. В руки необхідно вже брати А буал дагери, так як вони при атаці мають шанс кенселити баф. Надалі я б рекомендував дивитися в сторону ІК + S дагери точені ну і звісно переточена ТТ. А якщо по бабкам у вас прям норм, то візміть ще ДБ +6-7. Тут СВС стає прям доволі впевненою одиницею, який може мамкиних дамагерів (як оця особа, що я цитував вище) переїжджати, так як у тебе є і сало (привіт магам), є груповий клінс (тут якщо ви все ж підете в КП вас любитимуть), є 2 хороших дебави на каст, аткспд, дамаг ну і груп хіл + знятта вповільнення. При нормальному бусті СВС зможе створювати ніхєрову конкуренцію. Далі по стадіям все ситуативно і думки розходяться, але я б скіпнув діно і чекав би морай. Морай рар переточений на СВС може бути навіть кінцевим сетом. Основні плюхи - у нього і пдеф впорядку і бонуси на дамаг маються і ЩО ДУЖЕ ВАЖЛИВО езист до стану, бо стан на цьому сервері прямо кончений. Ще відмітив би те, що Arest не вартий місця на панелі. Радіус 150, рут всього на 3 секунди. І основна причина ігнору скіла - на МВ він не працює. Адміни пишуть в темах, шо все хуйня і треба було просто епік на шанс рута купувати. Але на практиці мій 82лвл бд на арені з +13 рутом із 100 заюзів закинув всього 3 рута на твінка 59го лвла. Тож просто не витрачайте на це час. Я хз що я важливого пропустив, тож пиши ще конкретні питання, а я спробую прояснити. Сподіваюся, що зміг допомогти 😁 P.S забув додати, що СВС тут і для олімпу доволі класна профа Изменено 23 августа пользователем BoostedAnimal A samurai has no goal, only a path. 🥷 НечтоХрустящее, iksho, bahgtry и 2 других 4 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Log131 49 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа 23.08.2024 в 23:25, BoostedAnimal сказал: Не слухай цей брєд. Тіп поруч тему створив, де пропонує видалити усі класи, які дамаг не наносять. Типовий придставник школоло "цибулько явурон". Я все життя на БД катаю. Тут також. Тож +- класи схожі. СВС виграє в усьому. Тут йому і селф баф на дамаг дали. Є у нього і груп хіл і купа корисних дебафів. Якщо розписати коротко, то СВС це саме той бард, якого будуть брати 80% паків. З особливостей - усі денси і сонги стали ритмами. Тобто більше не потрібно тримати 2 барда в пачці. На перших стадіях СВС буде відігрувати роль напів-дд напів-танк. Якщо у вас мілі пак, то у свс є масухи, які допомагатимуть з дмг, якщо у вас пак магів - буде збирати ще одну пачку паріків. По шмоту важко підказати, так як треба чекати анонс. Було дуже багато дискусій з приводу зміни бонусів сетів і бонусів від заточок. Тож все, що нижче - це базується на статах сетів попереднього сезону. Також буде залежати від того - який стиль гри ви для себе обрали. Якщо ви катаєте тупо удвох, то краще взяти ПЛ сет на СВСа. Так він буде доволі пристойно кришити мобів. Туди ж підуть і дуали ц грейда. Якщо ви так і продовжите гру (удвох) то на Б грейді в принципі ніого брати не потрібно, бо мобів ви і так бадьоро ковиряти будете, а покращення шмоту краще точкою компенсувати. Коли дійде до А грейду тут можна задуматися про БВх (я в курсі, що це Б грейд), бо він стає дешевим, а бонуси від А не такі значні. БВх дасть і швидкості і чучуть жирності і дамажки і ОСНОВНЕ резист до стану. БВх рар сет - в принципі доволі цінний. В руки необхідно вже брати А буал дагери, так як вони при атаці мають шанс кенселити баф. Надалі я б рекомендував дивитися в сторону ІК + S дагери точені ну і звісно переточена ТТ. А якщо по бабкам у вас прям норм, то візміть ще ДБ +6-7. Тут СВС стає прям доволі впевненою одиницею, який може мамкиних дамагерів (як оця особа, що я цитував вище) переїжджати, так як у тебе є і сало (привіт магам), є груповий клінс (тут якщо ви все ж підете в КП вас любитимуть), є 2 хороших дебави на каст, аткспд, дамаг ну і груп хіл + знятта вповільнення. При нормальному бусті СВС зможе створювати ніхєрову конкуренцію. Далі по стадіям все ситуативно і думки розходяться, але я б скіпнув діно і чекав би морай. Морай рар переточений на СВС може бути навіть кінцевим сетом. Основні плюхи - у нього і пдеф впорядку і бонуси на дамаг маються і ЩО ДУЖЕ ВАЖЛИВО езист до стану, бо стан на цьому сервері прямо кончений. Ще відмітив би те, що Arest не вартий місця на панелі. Радіус 150, рут всього на 3 секунди. І основна прицина ігнору скіла - на МВ він не працює. Адміни пишуть в темах, шо все хуйня і треба було просто епік на шанс рута купувати. Але на практиці мій 82лвл бд на арені з +13 рутом із 100 заюзів закинув всього 3 рута на твінка 59го лвла. Тож просто не витрачайте на це час. Я хз що я важливого пропустив, тож пиши ще конкретні питання, а я спробую прояснити. Сподіваюся, що зміг допомогти 😁 жду в колизее 1х1 за такое придется отвечать t.me/log131 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BoostedAnimal 124 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа On 8/23/2024 at 10:28 PM, Log131 said: жду в колизее 1х1 за такое придется отвечать хоспадє... Та пофайтимося і в колізеї, і на полях, і на епіках. В цьому ж суть) Тобі приємної гри ^_^ А, і напиши свій нік, або в профіль додай, щоб я хоч викупав де ти на полі)) A samurai has no goal, only a path. 🥷 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Log131 49 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа 23.08.2024 в 23:31, BoostedAnimal сказал: хоспадє... Та пофайтимося і в колізеї, і на полях, і на епіках. В цьому ж суть) Тобі приємної гри ^_^ А, і напиши свій нік, або в профіль додай, щоб я хоч викупав де ти на полі)) ))) да бро я рофлю забей t.me/log131 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BoostedAnimal 124 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа On 8/23/2024 at 10:44 PM, Log131 said: ))) да бро я рофлю забей От блед.... А я любив 1х1 ДДшок за бд виносити... Люди прям не розуміють як так) Це такий кайф) A samurai has no goal, only a path. 🥷 Log131 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BCAAcaps 8 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа 23.08.2024 в 20:25, Masakra сказал: Всем привет, друзья! Решили мы с другом, так сказать вспомнить былые времена 😂 и снова поиграть, всеми нами любимую игру lineage 2. Нашли этот проект, он нам показался очень интересным. Вопрос вот в чем, хотелось бы узнать у опытных игроков данного проекта, некую информацию по классу SwS.Так как сервер кастомный и очень много разных нововведений. В свое время я играл на БП и ЕЕ ну и на разных ДД магах. Опыта игры на SwS не было . Хотелось бы узнать от опытных игроков на данном классе, в реалиях этого сервера как лучше одеваться по грейдам от Д и до конца, с чем лучше бегать, как вести себя в масс пвп и разных паках, вообще, все что можете рассказать и чем поделится (гайды приветствуются) . всем заранее, спасибо ! Добра, мирного неба. welcome 🤗 https://mw2.community/topic/203388-masterwork-ii-umeniya-i-mehaniki/#bardsv2-tabs-tab-2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
OSVLD 878 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа Свс тем профитнее, чем больше вокруг него друзей. Максимальную пользу он показывает в компании с 9-ю людьми, которые не гнушаются пвп. При игре вдвоем - свс раскрывается чуть лучше чем окно для ритмов. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
НечтоХрустящее 1439 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа Если играть вдвоем с котом, то все хорошо у него с раскрытием Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
levaSa 8 Опубликовано: 23 августа Рассказать Опубликовано: 23 августа СвС веселый класс в пвп силен и востребован. На олимпе при должном бусте вообще имба убивающая почти всех. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Masakra 1 Опубликовано: 23 августа Автор Рассказать Опубликовано: 23 августа 23.08.2024 в 21:25, BoostedAnimal сказал: Не слухай цей брєд. Тіп поруч тему створив, де пропонує видалити усі класи, які дамаг не наносять. Типовий придставник школоло "цибулько явурон". Я все життя на БД катаю. Тут також. Тож +- класи схожі. СВС виграє в усьому. Тут йому і селф баф на дамаг дали. Є у нього і груп хіл і купа корисних дебафів. Якщо розписати коротко, то СВС це саме той бард, якого будуть брати 80% паків. З особливостей - усі денси і сонги стали ритмами. Тобто більше не потрібно тримати 2 барда в пачці. На перших стадіях СВС буде відігрувати роль напів-дд напів-танк. Якщо у вас мілі пак, то у свс є масухи, які допомагатимуть з дмг, якщо у вас пак магів - буде збирати ще одну пачку паріків. По шмоту важко підказати, так як треба чекати анонс. Було дуже багато дискусій з приводу зміни бонусів сетів і бонусів від заточок. Тож все, що нижче - це базується на статах сетів попереднього сезону. Також буде залежати від того - який стиль гри ви для себе обрали. Якщо ви катаєте тупо удвох, то краще взяти ПЛ сет на СВСа. Так він буде доволі пристойно кришити мобів. Туди ж підуть і дуали ц грейда. Якщо ви так і продовжите гру (удвох) то на Б грейді в принципі ніого брати не потрібно, бо мобів ви і так бадьоро ковиряти будете, а покращення шмоту краще точкою компенсувати. Коли дійде до А грейду тут можна задуматися про БВх (я в курсі, що це Б грейд), бо він стає дешевим, а бонуси від А не такі значні. БВх дасть і швидкості і чучуть жирності і дамажки і ОСНОВНЕ резист до стану. БВх рар сет - в принципі доволі цінний. В руки необхідно вже брати А буал дагери, так як вони при атаці мають шанс кенселити баф. Надалі я б рекомендував дивитися в сторону ІК + S дагери точені ну і звісно переточена ТТ. А якщо по бабкам у вас прям норм, то візміть ще ДБ +6-7. Тут СВС стає прям доволі впевненою одиницею, який може мамкиних дамагерів (як оця особа, що я цитував вище) переїжджати, так як у тебе є і сало (привіт магам), є груповий клінс (тут якщо ви все ж підете в КП вас любитимуть), є 2 хороших дебави на каст, аткспд, дамаг ну і груп хіл + знятта вповільнення. При нормальному бусті СВС зможе створювати ніхєрову конкуренцію. Далі по стадіям все ситуативно і думки розходяться, але я б скіпнув діно і чекав би морай. Морай рар переточений на СВС може бути навіть кінцевим сетом. Основні плюхи - у нього і пдеф впорядку і бонуси на дамаг маються і ЩО ДУЖЕ ВАЖЛИВО езист до стану, бо стан на цьому сервері прямо кончений. Ще відмітив би те, що Arest не вартий місця на панелі. Радіус 150, рут всього на 3 секунди. І основна причина ігнору скіла - на МВ він не працює. Адміни пишуть в темах, шо все хуйня і треба було просто епік на шанс рута купувати. Але на практиці мій 82лвл бд на арені з +13 рутом із 100 заюзів закинув всього 3 рута на твінка 59го лвла. Тож просто не витрачайте на це час. Я хз що я важливого пропустив, тож пиши ще конкретні питання, а я спробую прояснити. Сподіваюся, що зміг допомогти 😁 P.S забув додати, що СВС тут і для олімпу доволі класна профа Ну ти братику цілий гайд написав ! Дякую ☺️ тобі. Трохи по темі: грати все ж таки будем в паках йду 10-ю бо не має можливості тримати прайм . Питання що до дуал вони бляха дорогі в крафті там топ-грей і лоу грейд того самого грейду щей 500 сопів треба на них і крафт штамп. Як по мені це щось трохи дорого для барда чи я помиляюсь ? Глада здається легше вдягнути а ніж свс 😂. BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Intendant 192 Опубликовано: 24 августа Рассказать Опубликовано: 24 августа (изменено) 24.08.2024 в 01:19, Masakra сказал: Ну ти братику цілий гайд написав ! Дякую ☺️ тобі. Трохи по темі: грати все ж таки будем в паках йду 10-ю бо не має можливості тримати прайм . Питання що до дуал вони бляха дорогі в крафті там топ-грей і лоу грейд того самого грейду щей 500 сопів треба на них і крафт штамп. Як по мені це щось трохи дорого для барда чи я помиляюсь ? Глада здається легше вдягнути а ніж свс 😂. на нагу*крис не нужно никаких сопов. дуалштамп, которых на рынке обычно вагон + он продается в донат шопе и 3-4 ляма древней адены сделать топ А дуал дагеры с пвп вставкой получается дешевле, чем сделать чисто Нагу с пап вставкой, потому что стоимость 12х СА обычно очень кусается Изменено 24 августа пользователем Intendant Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
D0Nat1k 5 Опубликовано: 24 августа Рассказать Опубликовано: 24 августа 24.08.2024 в 01:19, Masakra сказал: Ну ти братику цілий гайд написав ! Дякую ☺️ тобі. Трохи по темі: грати все ж таки будем в паках йду 10-ю бо не має можливості тримати прайм . Питання що до дуал вони бляха дорогі в крафті там топ-грей і лоу грейд того самого грейду щей 500 сопів треба на них і крафт штамп. Як по мені це щось трохи дорого для барда чи я помиляюсь ? Глада здається легше вдягнути а ніж свс 😂. дуал дагера можно получить с коробки что с экономить ресы и потом просто взять А дуал дагера а потом уже смотреть по стадиям что лучше будет основном Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.